Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
[Anketa]
|
Ocenite moderiranje tega foruma
|
Ocena 1 |
|
Ocena 2 |
|
Ocena 3 |
|
Ocena 4 |
|
Ocena 5 |
|
Skupaj glasov: 11
|
(Zadnji oddan glas : 20.12.2006 13:56:05)
(Glasovanje zaključeno: 31.12.2006 12:00:00)
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 9.12.2006 18:57:38
|
|
|
|
Marogica
|
Meni se zdi moderiranje čisto OK. Vsak je do sedaj dobil pomoč ali informacije, ki jih je iskal oz. potreboval. Le tako naprej Je pa res, da sem redka obiskovalka tega foruma.
< Sporočilo je popravil Marogica -- 9.12.2006 19:02:22 >
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 10.12.2006 11:10:57
|
|
|
|
Ezi
|
Meni je tale forum zelo všeč, ogromno izveš, veliko idej dobiš, všeč mi je, ker so obiskovalci tega foruma resni, debate so res na temo, kot se spodobi ... v glavnem super je, da ga le ne boste kaj biksali in brisali, ker je veliko pametnega tukaj in vse imamo na kupu! Dostikrat ga malo preletim, ker se rada potepam in včasih je že ta sprehod dovolj, ko sama ne morem ven, ko čakam, da se otroci zbudijo No, sori, čvekam ... same pohvale!
|
|
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 17.12.2006 18:13:36
|
|
|
|
Primoza
|
Hvala vsem uporabnikom-cam ki so do zdaj glasovali, istočasno pa hvala tudi vsem ostalim, ki s svojimi odgovori skrbijo, da je forum čimbolj uporaben.
|
|
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 17.12.2006 18:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A to zdaj na koncu leta delate inventuro na vseh forumih al kako?
|
|
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 17.12.2006 18:41:51
|
|
|
|
Primoza
|
To sem začel na nekaj forumih zdaj pa testirajo še drugje - po mojem ni slabo, uporabniki imajo tako možnost vplivati na izboljšave.
|
|
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 17.12.2006 18:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
uporabniki imajo tako možnost vplivati na izboljšave. A, če je pa tako, potem pa v redu.
|
|
|
|
RE: Ocenite moderiranje tega foruma 20.12.2006 13:57:42
|
|
|
|
Mojca20
|
Tudi meni se zdi ta forum zelo koristen in ga tudi zelo pogosto obiščem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?