Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:03:39
|
|
|
|
KIRA
|
to je cist normalno. meni je g. rekel, da bom malo :roza: cutila komaj v 5. mes., pa sem jo na zacetku cetrtega9nebesa... je pa lep obcutek ko se zaradi teh prvih gibov zacnes zavedat, da mas malo pikico v busiju, ne?9nebesa
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:05:16
|
|
|
|
pia1
|
seveda!!! tud jaz sem zacutila prve gibe v 16 t. bos vidla, kmal bo skratka lahko cutil tudi bodoci ocka, ko bo polozil roko na trebuh. a ni fajn?!? uzivaj!!!
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:06:36
|
|
|
|
Venera
|
joj kako lepo! ti kar zavidam!:)- Jaz tudi že komaj čakam, če bo kaj! Jaz v četrtek dopolnim 16t. Upam, da bo pri meni tudi malo bolj pohitelo:)-:)-:)- Uživaj v tem, je baje tako lepo!9nebesa lp Venera in :duda: 15t 6/7
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:11:45
|
|
|
|
Lu
|
A je možno, da se take ˝mehurčke˝čuti že kaj preje? Tudi meni se to že dogaja. Seveda pa komaj čakam tiste taprave gibe, ko veš da je to to :bravo: lp Lu 16t 1/7:love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?