Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 20:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Glede na to, kaj vse mogoče pišete, vam lahko mirne duše sporočim, da sva se tekom vikenda še bolj pogovarjala v tej smeri in z zagotovostjo vam lahko povem, da je resnično bila ena ovira v glavi, to je preobremenjenost v službi. Smilite pa se mi vse tiste, ki znate tako ali drugače človeka takoj potunkati oz. ga zaničevati. In še bolj se mi smilite tiste, ki to počnete, same pa imate kaos doma, da ne govorim, koliko vas je takih, ki ste doma, brez zaposlitve, imate otroke, globoko v sebi pa ste toliko ranjene, da na koncu pišete na forumu DOBRODELNOST! Hvala vseeno za odgovore oz. pomoč, nekatere ste lepo napisale in se postavile v mojo kožo, vse ostale pa....želim vam lepo življenje v vaši idili!!!( pa čeprav samo v vaši glavi) Faušija!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 21:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 21:14:33
|
|
|
|
katipi
|
Dekleta! Tole bo preraslo v pravo vojno, tale forum pa ni namenjen temu. Ohladite se in raje ne pišite več, saj to nepotrebno pričkanje lahko traja v nedogled !! Večina nas bere in piše na ta forum zato, ker bi rade pomagale, in želimo vsem skupaj le najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 21:26:21
|
|
|
|
upica
|
Anonimnica, vesela sem, da sta rešila vajin problem. Na vajini nadaljni poti vama želim veliko sreče in razumevanja. Vsem ostalim pa takole, ljudje smo različni. Tiste, ki ste dobro prebrale, sta bili podani dve možnosti in druga je bila popolnoma hipotetična in napisala sem jo jaz, če bi bila moški, pa nisem, zato ne morem vedeti ali lahko partner tako razmišlja ali ne. Moj edini namen je bil pomagati anonimnici, da s partnerjem rešita problem, saj nam je zato pisala. Zares sem vesela, da je anonimnici uspelo, z našo pomočjo ali tudi brez nje. Pa lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 21:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen In še bolj se mi smilite tiste, ki to počnete, same pa imate kaos doma, da ne govorim, koliko vas je takih, ki ste doma, brez zaposlitve, imate otroke, globoko v sebi pa ste toliko ranjene, da na koncu pišete na forumu DOBRODELNOST! To pa je bila grda zahvala,ker so povedale mnenja res grdo
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 10.12.2006 22:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
da ne govorim, koliko vas je takih, ki ste doma, brez zaposlitve, imate otroke, globoko v sebi pa ste toliko ranjene, da na koncu pišete na forumu DOBRODELNOST! In kaj ima to veze s tvojim partnerjem in njegovo oviro v glavi
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 11.12.2006 9:52:33
|
|
|
|
Marelica
|
Za tisti dolgi post od Anonimne. Anonimna1, Anonimna2 ali ena in ista (kako sploh vedet) , zakaj sploh sprašuješ, če potem ne moreš sprejeti odgovorov. Kako pa naj vemo, kaj bi sploh rada slišala... Svašta!!! Nimam pojma, zakaj sploh komentiram take provokativne...
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 13.12.2006 22:18:25
|
|
|
|
ronja
|
Hm, ko sem fantu povedala, da naj bi bila za težave pri izlivu v nožnico kriva služba, se je začel smejat in rekel samo: in ona to verjame??? No, recimo, če je res, potem zdaj delata na ali čakata, da mine stres v službi? Tak da mogoče je anonimna tako jazna na nas, ki smo dale svoje predloge zato, ker pač nobeden ne sovpada z njuno resnico. Druge razlage ne vem... Anonimna, nismo vse brezposelne, nimamo vse (še) otrok, nekatere jih pričakujemo, nekatere še ne, ampak to, da ti hočemo pomagat ugotovit zakaj, če to sprašuješ, še ne pomeni, da imamo kaos doma ... Če nočeš slišat tujih mnenj, rajši ne sprašuj, ker navadno ljudje odgovarjamo zato, ker nekdo nekaj vpraša (vsaj jaz).
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 13.12.2006 22:22:06
|
|
|
|
ronja
|
Aja, pa meni se ne zdi, da bi kdo tebe ali tvojega partnerja zaničeval... Samo smo se pač strinjale, da je najbolj verjetno, da še ni pripravljen na ... Nekatere pa so šle še malo naprej, da torej nimata tako odkritega partnerstva, če ti tega ne pove... Mimogrede, če bi bila res tako zelo zelo zelo odkrita, kot si na začetku rekla, bi verjetno ti sam že prej povedal za sranje v službi in bi ti že prej vedela, da je to zato... Ko je mel moj probleme v službi, sem vedela za vsak šefičin telefon... Normalno je, da kdaj pa kdaj komunikacija zataji, to se nam vsem dogaja, samo včasih je boljše si priznat, da nekaj ni čisto ok, kot pa nadirat vse, ki ti hočejo pomagat...
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 13.12.2006 23:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronja, se strinjam s teboj!!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 13.12.2006 23:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Glede na to, kaj vse mogoče pišete, vam lahko mirne duše sporočim, da sva se tekom vikenda še bolj pogovarjala v tej smeri in z zagotovostjo vam lahko povem, da je resnično bila ena ovira v glavi, to je preobremenjenost v službi. Smilite pa se mi vse tiste, ki znate tako ali drugače človeka takoj potunkati oz. ga zaničevati. In še bolj se mi smilite tiste, ki to počnete, same pa imate kaos doma, da ne govorim, koliko vas je takih, ki ste doma, brez zaposlitve, imate otroke, globoko v sebi pa ste toliko ranjene, da na koncu pišete na forumu DOBRODELNOST! Hvala vseeno za odgovore oz. pomoč, nekatere ste lepo napisale in se postavile v mojo kožo, vse ostale pa....želim vam lepo življenje v vaši idili!!!( pa čeprav samo v vaši glavi) hm... Jaz sem hotla sam pomagat. Oz. sem podala svoje mnenje. Kaosa doma nimam, otrok tud ne, službo mam, doma sm bl redko , pa v idili tud ne živim . Kolk si pa ti stara če smem vprašat? K men je tolk otročje da neki vprašuješ, folk ti odgovori, pol pa neumnosti pišeš nazaj kao kakšni smo ipd. Kot so že napisale, ne sprašaj če nočeš odgovora! Pa veš stres v službi je zelo relavantna zadeva. Midva oba delava od jutra do večera sam zvečer noben od naju nima glih kkšnih problemov z spuščanjem kkšnih "sokov" . Odkar sva se odločila za pač ne mečemo več stran "materiala" ne. Zelo preprosto. Sam odločt se je treba. Pa oba si morta želet. Aja pa pr nas je blo isto k pr ronji. K sm povedala tipu da ne more not spustit zarad službe je skor s sedežne padu od smeha. Če folk zarad stresa neb mogu not spuščat neb blo več človeštva! Tipi niso tolk zakomplicirana bitja veš
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 1:29:30
|
|
|
|
upica
|
Prosim, če lahko Anonimnica (z originalnim sporočilom) sporoči ali je še ta tema aktualna. V kolikor je, imam pripravljenih še nekaj rešitev (brez bluzenja).
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 9:45:30
|
|
|
|
ronja
|
Kolibri, mislim, da sta zadevo rešila s stresom v službi... Fantje pravijo, da bi bilo še nekak možno, da sploh ne bi mogel spat z njo zaradi stresa v službi, če pa že enkrat do tega pride, da pa končat ne bi mogel not, je pa zelo neverjetno - toliko iz moške strani... (ni bil samo eden, ki je to rekel...)
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 14:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, Ronja.. Ne moreš to tak. Hajde,ne morem spustit noter, zarad stresa v službi..U ****, pol tudi seksat ne more zaradi stresa.. Lahko,da ga je strah otroka še, lahko da ga niti še noče.. Da pred spermo (orgazem) da ven, to že ni vzrok neka služba
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 21:45:29
|
|
|
|
katipi
|
Tale zadnji post je bil pa precej neokusen. Dekleta, malo več kulture je zaželjeno!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 23:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tu ni nobene kulture, tu je samo resnica!
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 14.12.2006 23:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pač v tem trenutku napisala, kar mi je padlo na glavo...
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 17.12.2006 22:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale Anonimna si pa res ene velike iluzije v glavi ustvarja... Strinjam se z vsemi tistimi, ki ste ji karkoli KONTRA napisale. Pa nimam nič proti njej - saj imamo vsi takšne ali drugačne probleme... Ampak resnično - da zaradi problemov v službi ne more spustit materiala v tebe???? Da ta problem v službi ni slučajno kakšna tesnejša sodelavka? Mislim - oprosti, ampak kakše problem v službi je pa lahko tako hud, da (če ga že ima enkrat znotraj tebe) ne more končati v tebe???? Halo?! Tip očitno še noče imeti otrok...ali pa jih noče s tabo??
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 17.12.2006 22:50:01
|
|
|
|
upica
|
Anonimna (zadnja), mislim, da ste ti in ostale pred tabo samo potrdile, da naveden razlog (služba) ni bil pravi vzrok njunega problema in da je enostavno samo želela zaključiti to temo, ker je videla, da tu verjetno ne bo našla rešitve svojega problema, saj roko na srce, tudi nismo tukaj takšne (vsaj jaz nisem), ki bi lahko res strokovno nekomu pomagale, ampak, včasih pa lahko lepa beseda in izkušnje pomagajo rešiti marsikateri problem, grda beseda pa kot vidiš na tem primeru, vedno vodi v nekaj negativnega in ljudi ponovno odtujuje. Zatorej, le lepo mislit, pa bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 28.12.2006 13:33:31
|
|
|
|
coolbabe
|
IZVIRNO SPOROČILO: coolbabe kaj pa če greš ti na njega pa se ne bo mogel umaknit samo predlog ... Da se razumemo, tole ni bilo mišljeno kot prevara ali pritisk ampak kot preprosta tehnika, ki ob strinjanju obeh lahko zadrži njegovo reakcijo v zadnjem trenutku. Še enkrat poudarjam: ob strinjanju obeh.
|
|
|
|
RE: Partner ima oviro v glavi! 29.12.2006 17:01:53
|
|
|
|
ronja
|
Pika Nogavička, hihi, ob temle sem se pa res nasmejala! Ma, sploh ne rečem, da je slab predlog, samo sebe si ne morem predstavljat s kapalko s spermo v rokah, hehe Itak, če je pa klasična varianta tok bolj prijetna Bogve, kako bi pa razmišljala, če ta varianta ne bi delala... Samo dvomim, da bo anonimna za to varianto, če se ji zdi tudi to, da oba skup naluknjala kondome ali da bi bila ona na njem, siljenje partnerja... Kar je meni čudno, če je prepričana, da si tudi partner to res želi - potem ga ne sili, ampak mu pomaga... To je meni podobno kot če bi lubi dvigoval uteži, pa mu pri najtežji, ko jo 20tič dvigne že mal zmanjkuje, pa mu pomagaš z enim prstom - ampak samo, če veš, da si ON RES želi to zadevo še naprej dvigovat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kavalenca8Pijete jutranjo kavo?Da (
56%)
Ne (
30%)
Kakor gdaj (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!