upica -> RE: Partner ima oviro v glavi! (10.12.2006 15:32:56)
|
Jaz sem vprašala mojega partnerja, pa se tudi jaz strinjam z njim. Verjetno je to pri njem na podzavestni ravni. Takrat namreč ne poznaš odgovora na vprašanje zakaj. Nekje neki problem je, vendar se ga trenutno ne zaveda ali pa te noče prizadeti, v zadnjem primeru ni problem na podzavestni ravni. Če se jaz postavim hipotetično na njegov položaj, pa razmišljam kot moški, da lahko samo ženska igra glavno vlogo pri nosečnosti, da jaz ne bom mogel storiti ničesar več, samo naj dam že to svoje seme, ali še bom potem zanimiv zanjo? Kam bo šla najina ljubezen, moja prostost, skrbeti bom moral še za nekoga, ki ne stane tako malo? Ali si ga res želim? Če bom to povedal svoji partnerki, ki si tako želi otroka, da ji to predstavlja smisel življenja, jo bom močno prizadel, tega pa si ne želim, ker jo ljubim, zato je bolje, da ji ne povem, kaj resnično čutim, saj jo lahko izgubim. Morda pa tako razmišlja tvoj partner. Če želiš izvedeti kaj si on misli o vsem tem, mu najprej povej, da ne glede na to, kaj ti bo povedal, ne bo spremenilo vajinega odnosa, da ga brezpogojno ljubiš in da boš to počela, dokler boš živa in da se ta odnos ne bo spremenil tudi, če bosta kdaj imela otroke ali pa ne.
|
|
|
|