|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč-nosečnost in BT?
8.12.2006 12:35:32   
mama06
Pozdravljene,

zanima me, ali ima katera podobne izkušnje in kako se je razpletlo.

Že lep čas pridno delava in ovulacije določam na osnovi BT ter sluzi. Do sedaj je vse štimalo. Ta mesec pa ne vem, kaj se dogaja. Takoj ob user posted image  je BT padla in bila do ovulacije 36,3 na dan O je padla in se nato dvignila na 36,6 ali 36,8, kar je vse OK. Vendar pa sem 24. dan ob "domačem opravilu" krvavela - roza kri. Zjutraj ni bilo ne duha be sluha o krvi, vendar pa je BT padla spet na 36,3, kot po user posted image . Krvavim čisto nič. Sedaj je 27. dan in BT je še vedno 36,3 ali 36,2. Počutje je dobro, včeraj zvečer me je bolelo, kot da bom dobila user posted image , ki pa jo imam na 30 ali 31 dni. Sedaj bolečin ni več.

Šla sem k G, ki mi je dejala, da je lahko že user posted image  ali pa vgnezditvena krvavitev. Ko sem jo vprašala, zakaj je BT padla, odgovora ne pozna; pravi, da je lahko padel progesteron, kar pa ne pomeni, da je nosečnost izključena. Naročila me je na 29.12..

Prosim, če ima katera podobne izkušnje ali kakrkoli ve, naj me pomiri! Ne želim si ponovnega ss!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč-nosečnost in BT?
8.12.2006 13:02:26   
lana38
Če je BT padla že 24. dan ciklusa, potem ni bilo user posted image . Za user posted image  mora biti BT povišana vsaj18 dni zapored. user posted image  pride prej ali slej.
LP

lana38

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?