Umetni popadki-jutri? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

gabri -> Umetni popadki-jutri? (1.9.2004 10:29:05)

Ojla!!!

5 dni sem že čez rok.Včeraj na CTG-ju in pregledu je gin.ugotovil, da sem odprta dobra 2 prsta, da je glavica že zelo nizko in da je vse že zrelo za porod.Samo popadkov(tistih pravih) ni.
Jutri imam spet CTG in imam možnost, da izberem induciran porod, torej z umetnimi popadki.
Pa me zanima, kako je s temi umetnimi popadki, primejo takoj?,je porod daljši? ali ni nujno?
Slišala sem, da so bolj boleči-ma saj verjetno so tudi naravni boleči....
Prosim, za kakšno vašo izkušnjo!!!!
Po pravici povedano me malo panika daje.....
Pozdravček:sloncek:

erika -> Umetni popadki-jutri? (1.9.2004 10:38:25)

Umetni popadki te hitreje pripeljejo do konca. Skoraj vsaka jih dobi, da se ne bi predolgo vleklo. Na koncu vedno malo bolj boli in ker so umetni p. hitrejši mislimo da sami po sebi bolj bolijo. Nič se bat.
Srečno

Erdbeere -> Umetni popadki-jutri? (1.9.2004 11:06:13)

jest sem imela svoje in umetne pa se mi ni zdelo da bi ne vem kako bolelo...sicer pa ko dobiš stručko v naročje pozabiš, da je sploh kaj bolelo......srečno ;)

puncica -> Umetni popadki-jutri? (1.9.2004 22:05:58)

Tud mene je panika, ker sem bila 4 cm odprta, pa je rekla G. da gremo kar rodit, pa nisem imela popolnoma nič popadkov:zmeden: Potem pa so me sklistriral, pa so se popadki začel, rodila sem v dveh urah. Tako da kar pogumno, mogoče umetnih sploh ne boš rabila :bravo:

gabri -> Umetni popadki-jutri? (2.9.2004 13:00:45)

Punce, hvala za spodbudne besede!
Danes sem bila spet na pregledu,ctg spet ni pokazal nobenega popadka, odprta pa sem že 3 cm.Tako, da sem jutri ob 7 zjutraj naročena na klistir,.....

maja24-2 -> Umetni popadki-jutri? (2.9.2004 15:12:11)

SREČNO!

Suzi* -> Umetni popadki-jutri? (2.9.2004 15:16:17)

Veliko sreče, pa naj ti hitro mine, da boš čimprej cartala svojo bebo.:rozica::rozica:

lp, Suzi 14t1d

Stran: [1]