Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 22.12.2006 22:25:05
|
|
|
|
Mojra
|
jest sem zraven - 03.01.07 zacnem dan z jabolkom !
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 25.12.2006 8:33:01
|
|
|
|
miška
|
Tudi jaz, nujno! Lep Bozic vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 26.12.2006 21:44:14
|
|
|
|
Julija08
|
Moira - z dvema jabolkoma
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 29.12.2006 21:13:04
|
|
|
|
kepa*
|
Punce, tud jaz sem zraven. Sem ves čas zbirala pogum, da se končno odločim in javim. No, in tukaj sem!
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 9:52:18
|
|
|
|
Kofi
|
Srečnega pa zdravega!!! Pol smo zmenjene, da začnemo v sredo? Se pravi v sredo dopoldan sadje, pol pa mal mesa... Joj, jaz ga videt ne morem!!!! Morem te dva dni mal šparat z mesom, da mi bo zapasalo ;) A bomo odprle novo temo v sredo? Tista k bo prva na RR, naj jo kr odpre in pove kaj namerava pojesti :) Ajd,...pridne bodite do srede! Pegica
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 10:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi začnem v sredo. Se beremo.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 12:43:03
|
|
|
|
kaja11
|
JST TUD, JST TUD Če dieta ne bo ovirala dojenja, se beremo naslednjih 90 dni. Izgubila bi rada 7kg.
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 13:19:29
|
|
|
|
sami_y
|
Pozdravljene punce! Jaz bi se tudi ful rada pridružla, samo ne vem, če lahko ker polno dojim in je moj star dva meseca To bi verjetno tudi vplivalo na mleko, strah me je, da bi ga izgubila. A ve kera kak je s tem? Jaz sem se med nosečnostjo zredila za več kot 30 kg. Kolko točno sploh ne vem, ker me po osmem mesecu niso več vagali, takrat sem jih imela točno 100, pred nosečnostjo sem jih imela 70, zdaj pa jih imam 83, rada bi prišla na 60 kg... lp jelena
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 15:26:41
|
|
|
|
flecker1
|
Se lahko jaz pridružim? Sicer sem danes začela z dieto, izgubit moram vsaj 7 kg. Sem pa pozabila stehtat in zmerit, jutri bom kar in vsake en teden poročala rezultate. Samo moram imeti trdno voljo , da do konca izpeljem 3md. sedaj jem mesno solato, za večerjo bo pol kos kruha s poli, pa veliko vode oazaa, namreč navadne komaj kaj pijem oaza s okusom grozdja pa mi je njami da lahko dnevno spijem vsaj 2 litra. se beremo
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 16:41:25
|
|
|
|
petarda
|
Flecker jaz in moj sva tudi danes začela ....Rada pa bi izgubila vsaj 10 kg....on pa vsaj 20 ...... dan sva začela z jabolkom, pol sva pa pojedla malo sarme....(mal riža je sicer bilo notri, samo zaradi tega nisva delala panike )....no, danes je bilo še bolj tako...pol pa morava v nabavo in se bova prehranjevala kar po tisti knjigici 90 dni dieta....samo nisem sigurna, da bom začela z recepti za 1. mesec, ker te sva že dvakrat dala čez.... tiste od tretjega pa še nismo nič sprobali tak, da bova verjetno šla od zadaj naprej .... Začela sva pa zato danes....ker imava res že poln k tega prenajedanja. Glede diete in dojenja....jaz se s tem nebi igrala...počakala bi vsaj dokler tvoj ne začne jesti še kaj drugega .....sem bila v tvoji poziciji in sem tudi počakala tam do 4. ali 5. meseca...
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 16:44:52
|
|
|
|
petarda
|
Aja drgač pa če keteri primanjkuje motivacije....proste CUKERČEK, naj vam da geslo od svojega albuma, ko je ona hujšala....razlika PRED in PO je več kot očitna ...če meni zmanjka motivacije si bom kar njene slikice na hladilnik prilimala
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 18:38:28
|
|
|
|
Mateja*
|
Tud jest se podpišem pod Trske, čeprav trska nikoli ne bom. Moram pa zgubit med 6 in 10 kg. Torej 3.1.07 začnem z vami. Pajaca, kaj si se tud tu vpisala med Trske, ah dej, sej ti ni treba. No, začnemo z veliko dobre volje in upam,da nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 1.1.2007 20:04:10
|
|
|
|
kepa*
|
Jaz se ze tudi veselim. Ze jutri bom imela bolj dietni dan, ker imam dost naziranja, madona!
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 2.1.2007 0:35:01
|
|
|
|
Pajaca
|
Mateja na zajebavi, nazadnje si me vidla preden sem s Pajackom zanosila in takrat res nisem rabla hujšanja, zdaj sem pa tko ful okrogla k mi je še ful ostal, tko da ja nujno rabim eno shujševalno. Telovadba itak ne pomaga!!! Po moje sem taka ko takoj po Pajacki, al me je pa še več skup. Grozno! Tko zdej grem pa spat!
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 2.1.2007 7:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem z vami v boj za boljšo linijo in boljše počutje.Tile prazniki so mi dali še kakšen kilogram več.kot da jih nimam že dovolj . Punce moramo se vspodbujati,ker če hujšaš sam je veliko težje. Jaz si bom danes naredila vodni dan,da se spucam od vseh dobrot in se pripravim na jutrišnji štart. Ne bom si zadala prevelikih ciljev.Vsak izgubljeni kg bo poplačan z veseljem in mi dal voljo za naprej. Samo telovadit in hodit ne morem,ker imam že mesec in pol išijas.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 2.1.2007 10:07:54
|
|
|
|
Teni_
|
Mi2 z mojim se pridružujeva. On mora shujšat 8 kg, ampak bo imel neko svojo manj žri, jaz pa se pridružujem pri 90 dnevni, ampak začnem kar danes. Več kot bo šlo dol, boljše bo, ampak naj bo za začetek cilj 20 kg.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 2.1.2007 11:45:49
|
|
|
|
Mmateja*
|
Veš kva Pajaca, takrat te pa nisem nazadnje vidla. Sem te vidla že ko si tud rodila, s tamalim. Sej se mormo res enkrat spet dobit, da mal počvekamo. No, pol se bova pa mal podpirale pri hujšanju, k bova obe v tem.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 2.1.2007 21:18:00
|
|
|
|
Pajaca
|
Saj res smo se enkrat vidle... poklič ko boš mela čas pa se vidiva.
|
|
|
|
RE: Začnemo po praznikih? 3.1.2007 9:58:58
|
|
|
|
Mateja*
|
Normalno, prav kmalu se moramo spet kaj videti. Bom mal premisnla in javim na Srečanjih kdaj in kje. Evo, hujšanje je tu, zdej pa resno v akcijo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?