Začasno bivanje in vloga za vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

ona -> Začasno bivanje in vloga za vrtec (7.12.2006 20:00:19)

Zdej me pa nekaj zanima in sprašujem v imenu ene moje kolegice,ker sem ji obljubila,da bom vprašala tukaj!
Ona trenutno živi s partnerjem in otrokom na enem naslovu,nista pa poročena!Zdaj bosta šla narazen in se bo ona odselila stran v najemniško stanovanje!To potegne za sabo tudi manj plačevanja vrtca,ker bo samohranilka!Zanima pa jo,če lahko še vedno obdrži ta stalni naslov,kjer je živela s partnerjem,da ne bi menjavala dokumentov in če bo za spremembo vloge za znižano plačilo dovolj le začasni naslov prebivališča?
Upam,da ste me razumele?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lelaval -> RE: Začasno bivanje in vloga za vrtec (7.12.2006 20:39:34)

Jaz mislim, da bi potrdilo o začasnem bivališču moralo zadostovat. Z njim namreč dokazuje, kje dejansko živi, stalno bivališče pa itak mora vsak imet prijavljeno. 

Meggi -> RE: Začasno bivanje in vloga za vrtec (7.12.2006 21:04:44)

Sicer se nisem ločila (še), a pred 2 mescema smo to urejal. Vlogo za znižano plačilo vrtca urejaš na občini stalnega bivališča. Kako bo pa dokazovala da je samohranilka je pa ??. Ker je meni na občini rekla, da se upošteva stalno bivališče in začasno biv. ne pomeni da ni skupnega gospodinjstva. Najboljš da pokliče na občino kako imajo.

So pa vsi ti papirji res sami poti in stroški.

Stran: [1]