|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bunda iz perja in puha
7.12.2006 10:08:54   
lev76
Oprala sem brezrokavnik, ki ima polnilo puh in perje 50/50%, zuanj je poliester. TAko kot je pisalo.na 30 stopinj.V boben sem dala tudi tesni žogico, ki sem jo dobila ob nakupu zraven.
Pa se je vseeno polnilo zbilo v bunke in je zdaj jakna kot ena viseča pokvekauser posted image .

Kakšen predlog, kako zadevo popraviti??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bunda iz perja in puha
7.12.2006 10:18:11   
Felicity
V sušilni stroj z njo. Na nizke temperature.
potem bo vse ok

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2006 10:18:49   
Mojca P.
Nic..to je kar normalno, ves...zdaj jo samo pusti, da se posusi (bo kar trajalo kaksen teden ali vec-ce je nisi spustila skozi centrifugiranje, kakor tudi najbrz pise na etiketi), vmes jo samo veckrat pretresi, da se perje razpusti.
Bo spet ista, kot je bila..bos vidla.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2006 11:15:01   
lev76
Nimam sušilcauser posted image Torej kot razumem mi ne preostane nič drugega kot da sem sama sušilec in jo en teden tresemuser posted image .

Hvala lepa za pomoč!user posted image

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 11:51:15   
ona
Kaj,če bi jo nesla v kakšno čistilnico ali pralnico,da ti jo samo posušijo?
Provat ni greh!user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2006 8:50:06   
Anonimen
joj,pa jaz sem naredila isto!!! sem včeraj oprala puhovko,kot piše,sem jo dala na centrifugo,ker piše,da lahko in je tudi ostala ena sama cunja. pa še smrdi povrh vsega! je smrdela preden sem jo oprala,ma zdej še bolj!!!
se pravi,da je najboljše,da jo odnesem v čistilnico?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2006 21:59:57   
lev76
Sem jo rešila kar z lastnoročnim tresenjem user posted image !

Hvala punce.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 18:53:01   
G in T
Sem imela problem s perjem tudi sama, ko sem v pralni stroj dala prati "montko", to je tista puhasta bunda.
Na najnižjo temperaturo, ter samostojno brez drugega perila. In dobila ven vso v kepah. Teden dni se ni puh posušil, perje se je neenakomerno porazdelilo, uglavnem v rokavu ni blo nič perja, v predelu ramen, sem bila pa kot Rambouser posted image user posted image

Zdaj pa stoji v omari, in čaka....pa nevem na kaj..user posted image user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2007 23:18:39   
MAJDA22
Pozdravljene!

Sama imam "Montovko", pa sem jo tudi prala v pralnem stroju. Ko sem jo sušila, sem jo vedno zunaj poleti pri 25 in več stopinjah. Vmes sem skoraj vsako uro te kepe, katere so se naredile "cufala" narazen, pa je šlo, puh sem razporedila po celi bundi. Sušila sem jo res cel dan, ampak kep ni bilo več.
Probajte na ta način, vam bo uspelo, vsaj meni je.

LP!

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.