|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvo spanje v vrtcu
6.12.2006 22:01:10   
Meggi
Z mojo pupiko se uvajava že od 6.11 pa še zdaj ni spala v vrtcu. Manjkala samo 2 dni zaradi prehlada.

Vzgojiteljici se mi zdi da bežita od tega. Sama vem , da je že tako utrujena, da bi zaspala z dudiko, pleničko in gotovo. Seveda priznam, da mi ni prijetno se vozit 3krat v vrtec posebej še po taveliko hči, ki tam seveda najbolj ziher spi.

Po eni strani je bolj nežno uvajanje, sam se mi zdi da se že lahko navadi na odhod po kosilu domov.  Naj povem da imajo povprečno 6 otrok v skupini.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvo spanje v vrtcu
6.12.2006 22:09:23   
Katrin
Jah, to je pa res malo čudno. A sedaj jo ven jemlješ po kosilu?

Naša user posted image  je spala že drugi teden uvajanja brez problemov. Ti kar povej vzgojiteljici, da jo boš "jutri" pustila v vrtcu do dveh ali treh, pa boš potem videla, kaj bo.

Srečno!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 22:12:21   
NinaŠ
Ne vem no... ...pri nas je bilo uvajanje "na horuk" - 2 dni po 2 uri, 3. dan sem prišla za kosilo, je tam jedla in sem jo dala jaz spat, 4. dan sem jo pripeljala zjutraj in prišla iskat po spanju (spala je seveda le 15 min, je pa v 1 tednu prišla na 2 urno spanje).
Če misliš še naprej izvajat tako počasno uvajanje, pač pridi po kosilu in jo daj ti tam spat user posted image , čeprav bi jaz to opravilo kar prepustila vzgojiteljicama, saj se zdaj verjetno že dobro poznajo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 22:13:35   
NinaŠ
Ti kar povej vzgojiteljici, da jo boš "jutri" pustila v vrtcu do dveh ali treh, pa boš potem videla, kaj bo.

ja no točno tako

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 23:43:55   
lelaval
Jaz moje nisem nič uvajala. S 1.12. je šla v vrtec in sem jo po kosilu vzela ven. Smo se z vzgojiteljicami dogovorile, da bom en teden hodila po njo pred spanjem. In tako gre še juri prej domov, v petek pa gre zares in bo do 3. v vrtcu.
Je pa 1. dan bila ful zaspana (doma je hodila ob 10.00 dopoldne spat) in so jo dali pa, pa je brez težav spala. Tako, da upam, da ne bo težav. Zjutraj bi pa rada, da sem jaz z njo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 7:16:45   
srki
Ko sem ga uvajala, smo bili 3-4 dni v vertcu do kosila ali še manj, potem pa je bil sam, tudi zaspal je sam. Po mojem je zaspal iz razloga, ker je moral revček že ob 5.00 vsatjat in ga je kar zmanjkalo.

Poskusi jo pustiti še po kosilu, boš videla , kaj bo čas prinesel.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 8:13:34   
triša
MIslim da je fajm da najmanj en teden še ne spi v vrtcu tam nekje po enem tednu pa že komot. Magari si prvih par dni tam medtem ko spi, ker se bo ziher po pol ure zbudila (vsaj ponavadi se zelo hitro zbudijo od začetka ). Da se ti pa to že tak dolgo vleče je pa totalno nesmiselno, ker se ti bo otrok navadil, da hodi po kosilu domov in boš pol lahko imela težave ko ga pa res ne boš več mogla hoditi iskat. Najbolše da se zmeniš da malo tam počakaš kakšne par dni, pol jo pa kar pusti tam da spančka bojo že porihtale, da bo vredu.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 10:20:48   
Gordana-3
naša je lani zaspala edino v vozičku. drugače je zaspala na moji zizi user posted image , ko pa mene ni bilo, pa voziček. nisem bila edina, ki je imela v vrtcu voziček za pupo. tudi letos, pa je že december, so na hodniku še vedno vozički. lani je pri nas vsak starš povedal, kakšne navade ima otrok, kako se pocarta, kako zaspi itd. in so vzgojiteljice to probale upoštevat. vem, da so mojo po kosilu obvezno morale dat v voziček, pa tudi včasih že dopoldan, ko je imela krizo, ker se je postavila k vratom in klicala "koč, koč", kar je vzgojiteljica ugotovila, da želi voziček. vsako jutro, ko sem jo ob 6.00 pripeljala v vrtec, sem jo tud morala dat v voziček in tako peljat v skupino, kjer so se zbirali ti bolj zgodnji. neko jutro, ene tri mesece po uvajanju, vozička niti pogledala ni, vzgojiteljica je rekla, da je sprejela vrtec in tako tudi ni več potrebovala vozička. resnično pa ni nikoli nič komplicirala glede tega.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 12:05:27   
ac
Meggi, ti se sama odloči kako in kaj in to povej v vrtcu in tako bo. Moja bo danes (5. dan uvajanja) prvič spala v vrtcu. Pa se mi zdi, da bi vzgojiteljici, glede na to, da bom jaz še cel mesec doma, s tem kar odlašali. Namreč, 2. dan je bila mala do 10:00 v vrtcu, za naslednji dan sta pa vzgojiteljici rekli, naj ob 10:00 pokličem kako gre in ko sem poklicala, sta rekli, da je mala jokava in naj jo pridem iskat. Ko sem jo prišla iskat, se je pa lepo tam igrala. Saj je normalno, da otrok vmes malo positnari, menda je ne bom vsakič zato šla iskat. Ker imam v ponedeljek čez dan ene obveznosti, sam 3. dan povedala, da bo mala takrat morala bit že cel dan v vrtcu, zato naj bo naslednji dan tam na kosilu in danes naj že prespi. In ni bilo nobenega problema (ne s strani vzgojiteljic, ne s strani male). Če pa ne bi sama nič predlagala, bi jo pa verjetno danes spet šla že dopoldne iskat...

Pa veliko sreče z uvajanjem!

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?