Izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Liona -> Izcedek (6.12.2006 20:55:49)

Po trotedenski "pavzi" oz. miru pred izcedki sem malo prej na hlačkah opazila rjavkasto sluz. Čisto malo, kot en smrkelj. Ko sem se obrisala s papirjem, na papirju ni bilo nič, tudi kasneje se izcedek ni ponovil. Mene pa skrbi. Kaj če je to konec? Naj grem na urgenco ali počakam petek, ko imam NS?

Hvala, ampak res me skrbi




Erdbeere -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (6.12.2006 20:57:38)

Zaradi mirnih zivcev bi jaz šla na urgenco, če drugega ne boš vsaj svojo pikico videla. Drugače ti pa želim vse najlepše, mogoče ni nič hudega, nikoli pa ne veš. Kot sem ze rekla, jaz bi se šla pokazat.




Anonimen -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (6.12.2006 20:59:17)

če ti to kaj pomaga! jaz sem bla v 7 tednu na urgenci, kr sem mela en dan na hlačkah krvave madeže...pol pa 3dni skupaj rjavkast sluzast izcedek..pa mi je G predpisala Dabroston, ki ga lahko jemlješ samo do 12t....kar se tiče rjavkaste sluzi pa je rekla sam počivat in da ni nič tako hudega...razn če bi bila spet kri se moram takoj vrnit...upam, da ti to kaj pomaga...glavno je da se pomiriš, pa ne bit preveč živčna...

pozdravček in upam, da bo vse ok




Pingvinčica -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (6.12.2006 21:12:00)

Jaz sem tudi opazla malo krvi v 9t, pa sem vseeno šla na urgenco, kjer so me pomirili, da je vse ok. Samo mislilm, da je vseeno boljše, da se greš pokazat. Držim pesti, da bo vse uredu.




katja pv -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (6.12.2006 21:14:19)

Glede na to, da ne gre za svežo kri bi jaz na tvojem mestu lepo mirno počakala na NS, ki jo imaš v petek (je vmes samo še en dan!) in ne bi panično hodila na urgenco. Poleg tega ne omenjaš nobenih krčev ali kakršnih drugih težav poleg rjavega izcedka tako da je to bolj panika. Ti pa priporočam čim več počivanja do petka.

Meni se je tudi pojavil rjav izcedek tri dni zapored (po-sr) in to samo v jutranjem času, nato pa čez dan čisto nič, na papirju tudi ni bilo nič. Pa sem klicala G, ki me je vprašala po krčih in drugih težava. Glede na to da mi ni bilo čisto nič sva se odločili, da počakam do petka ko sem imela naročen pregled. Ugotovila mi je le nizko ležečo posteljico in majhen hematomček iz katerega sem krvavela (zato izcedek). Edino priporočilo je bilo počivanje, počivanje in še enkrat počivanje. Sem pa v 20,5 tednu nosečnosti.

Samo mirne živce. Če bi se stopnjevalo pa čim prej h ginekologu.




Liona -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (6.12.2006 22:17:58)

Ker se je izcedek še enkrat ponovil, sem šla na urgenco (in sem že doma).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vse je videti o.k. Tudi krvavitve ni g. videl nobene. Naredil je tudi UZ (prvič preko trebuha) in zapisal: v uterusu živ plod 53 mm, placenta zadnja stena, homogena. Tudi UZ ni pokazal nobenega vzroka krvavitve.
Sem pa pomirjena in čakam NS v petek. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Upam, da bo vse o.k.

Hvala vsem




srki -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (7.12.2006 7:53:37)

Sem vesela zate, da je vse OK.

Sem hotela napisat, da je imela tudi moja sestra rjavkat izcedek in je bilo vse OK, februarja bom tako že 3. teta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Palčica* -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (7.12.2006 9:30:29)

Sem šele sedaj prebrala...Vesela sem,da je vse o.k. Sporoči kako bo na NS !




pika30 -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (7.12.2006 10:42:36)

Dobrodošla srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].Naj te tvoj razvaja in preživljaj lepe trenutke nosečnosti.
lp




Erdbeere -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (7.12.2006 11:24:48)

NO bravo za tvojo pikico, če drugega ne imaš vsaj miren zivce sedaj. Jaz sem ti pisala iz osebnih izkušenj, samo pri meni se takrat ni srečno izšlo. Zdaj pa le mirno uživaj v nosečnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Pingvinčica -> RE: PANIKA-POMOČ, PROSIM (7.12.2006 20:53:32)

Super, vseeno boljše, da si šla zastonj in si sedaj pomirjena. Čim lepšo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in seveda zdravo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: [1]