sami_y
|
Pa še ena taka tukaj. Moj tudi dela od 9-16, tak da ga ves dan ni. Domov pride okrog 17ih. Takrat pojema kosilo, jaz običajno za njim, ker skupaj redko jema, ne dovoli . Ob šestih ga umivam, kopam, potem ga podojim in zaspi. Včasih ga ati niti prime ne . Ko pride domov oba dobima lubčeka in pol pride naslednji zjutraj, ko gre v službo Se ne pritožujem zato, ker ga ni ko je v službi, je priden in preden gre v službo pelje psa na sprehod (tudi ob -5 stopinjah), da mi čez dan ne tiži da bi šla ven. Moj sonček je star dva meseca in prvih 20 dni po rojstvu si je moj vzel očetovski dopust da naju je pedenal, tudi kuhal, pomival, res, same pohvale Tudi nima več krčev in sem hvaležna za to, joče pa iz dolgčasa oz. ker je zaspan in se matra in jamra in joče, in včasih res rabim oddih od vsega tega oz. pol urce zase. Ne me narobe razumet, otroka imam najraje na svetu, ampak ne morem skozi letat okrog njega, rabim tudi par minut zase. Sma na svojem in njegova mama pride na obisk dva do tri krat na mesec za pol urce, pa še takrat mora otrok spat, ker če se začne jokat mi ga takoj da, tak da tukaj na varuško ne morem računat. Moji so tudi kr oddaljeni, mama pride občasno, sestra tudi, včasih celo popazita na malega, da grem lahko jaz po opravkih, ima pa sestra svojega otroka, ki je star tri leta, tak da ne more skoz čepet pri meni. Tak da sma čez dan sama, dosti sem zunaj z vozičkom, ker notri ni šanse da bi zaspal, če pa že pa max za pol ure. Kolegice so se porazgubile oz. še nimajo otrok in jim to ni tolk zanimivo... Če je katera iz maribora bi bla res vesela, če bi se lahko dobile na kavi kdaj al pa šle na sprehod skupaj, da bi se vsaj o nečem drugem pogovarjala... Ja, pa ker je že 31. vsem želim srečno novo leto 2007! lp jelena
< Sporočilo je popravil sami_y -- 31.12.2006 14:54:37 >
|