Tega ni vprašala še nobena.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

filipinka -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 18:06:04)

...je čudno ampak, meni res ne na da miru in me muči;). Zanima me namreč, ali ste si pred porodom same obrile spolovilo alis o vam to storili v porodnišnici? Zdi sem mi namreč bolje, da bi to opravila sam. Saj smo vendar v sodobnem svetu in verjamem, da na je mallo, ke ne bi bile porihtane tam spodaj. A vseeno ne vem, če pri pordu zahtevajo, da si pobrita do konca, čisto vse?
Ne vem mogoče se vam zdi to vse skupaj malo noro, meni se ne, ker vse to spada k osebni higieni!
Lep večer, V. in :duda:

Metuljčica04 -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 18:54:01)

Če ti trebušček dopušča se kar sama doma obrij,ali pa možek.Mi smo se kar sami doma obrili(ati porihtal),ne rabiš si celotno spolovilo,presredek naj bo obrit(smo vprašali v materinski šoli).

Teni_ -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 19:00:27)

Glede na to, da sem šla rodit 4 tedne prej, je trebušček še ravno dopuščal, da sem sama porihtala. Sicer ne vem, kako zgleda, če te obrijejo tam, ampak baje ne ravno lepo. Baje precej grobo, s navadno klingico. Tako pravijo.
Lp,
Mojca

Anonimen -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 19:19:06)

:)-meni so frizuro naredili v porodnišnici...:)-

filipinka -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 19:23:45)

:love:Hvala vam, bom kar sama opravila! Hvlala bogu za ogledala, ker je tudi moj trebušček kar velik velik:)-!
V.:duda:

Anonimen -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 21:21:57)

Ja, tole je pa res postal pravi podvig:)-:)-:)-
Mene so prvič pobrili v porodnišnici (pred 8 leti,takrat si nekako frizurice še nisem urejala;) ), pa je bilo narejeno mimogrede in potem ni bilo nič vneto ali srbeče.
Ko sem šla drugič rodit, sem se prej porihtala sama. Tudi sedaj je tako.
Drugače pa pobrijejo čisto vse dlačice, če je slučajno potreben carski rez.
Naredijo pa to res izredno hitro, takrat kot klistir.
Lep pozdravček!
Nojči 35 5/7:sloncek:

erika -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 21:51:24)

Mene so obakrat pobrili v porodnišnici. Mislim, da je babca samo dvakrat potegnila in je bilo mimo. Brez problemov in vnetij, le malo je požgečkalo.

Nina Nana -> Tega ni vprašala še nobena.. (31.8.2004 23:28:13)

Meni pa je obakrat uspelo brez friziranja in klistirja. Pa nisem nič rekla, vprašal me pa tudi ni nihče.

:miska:

dory -> Tega ni vprašala še nobena.. (1.9.2004 7:23:33)

Jaz sem se ornk potrudla in to naredila doma...sem zacela prakticirat mal prej in splacalo se je ko smo nepricakovano leteli....jaz sem nardila kar konkretno in pobrila vse...sicer pa da se zenska zrihta tud tam spodaj spada cisto v osebno higieno..

Suzi* -> Tega ni vprašala še nobena.. (1.9.2004 12:39:37)

Definitivno spada k osebni higieni in sigurno bom to uredila sama prej doma....ali pa ati. ;) Da bi me brili tam kareni, se mi ne zdi čist nič simpatično. :zmeden:

lp, Suzi 14t

KIRA -> Tega ni vprašala še nobena.. (1.9.2004 12:59:05)

jaz sem si sama. me ful moti, ce mi kdo drega kaj tam spod....

mala maja -> Tega ni vprašala še nobena.. (2.9.2004 8:38:19)

prvič so me oni, drugič sem se sama en dan predno sem šla rodit pa so me popravil:)-:)-:)-:zmeden:

Urša -> Tega ni vprašala še nobena.. (13.9.2004 9:35:43)

Sem se jim prepustila, je blo prej kot v 10h sekundah zrihtan, kot na tekočem traku! :)-:)-:)-

Stran: [1]