|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ULTRAZVOK-prekmalu?
6.12.2006 11:52:43   
manda_rina
Spet me nekaj zanima. Mene je ginekolog naročil na ultrazvok že, ko bom šele 4 tedne noseča. Zdi se mi, da je to zaradi praznikov.

No, zanima me, če se je kateri to zgodilo in ali mislite, da je pri 4 tednih sploh mogoče kaj videti.

Ni nič omenil, a najverjetneje bo bil vaginalni UZ, saj z zunanjim se ne da nič videti tako zgodaj, ali pa se motim?!

Hvala vsem za pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ULTRAZVOK-prekmalu?
6.12.2006 12:01:21   
Anonimen
Ja kolk si pa zdej nosečauser posted image
K običajno tam pri 4ih tednih šele zveš da si user posted image  al pa sploh še neuser posted image

(odgovor članu manda_rina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 12:01:47   
Jančika_
user posted image Kako 4 tedne? Pri 4 tednih ti test šele pokaže pozitivno, ali pa še to ne. Nosečnost se šteje od prvega dne zadnje M.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 12:12:42   
Pingvinčica
Kako pa veš, da si zdaj noseča 2t in še nekaj? user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 12:30:33   
Anonimen
manda_rina napiši kdaj si imela prvi dan zadnje operacije,pa ti bomo povedale koliko si noseča.
kateri datum imaš UZ?

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2006 12:31:58   
Anonimen
UPS-NE operacije,ampak MENSTRUACIJE

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 12:37:55   
lunca2
Sam tole je pa res malce čudno, da naroči na pregled ko je noseča 4 tedneuser posted image . Takrat res šele izveš da si noseč.
Vedno je prvi ultrazvok vaginalni, da vidi kje je plod,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2006 13:01:21   
manda_rina
Začetek zadnje menstruacije sem imela 3.11. in bi mogla prit v petek. Ker ni sem naredila 2 različna testa (sobota in ponedeljek), ki sta bila oba user posted image .

V ponedeljek sem imela reden ginekološki pregled (za bris) in sem mu tudi omenila teste pa je rekel, naj pridem 18.12 na UZ.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2006 13:04:39   
Pingvinčica
Nosečnost se ti šteje od prvega dne zadnje menstruacije, torej si noseča že skoraj 5 tednov na pregledu boš pa 7. To pa je že vredu za 1.pregled. Čim lepšo nosečnost in zdravo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 13:06:35   
manda_rina
Aja... tko ke to... se vidi, da sem čist nova!! Ginekolog pa tut nič ne pove!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2006 13:16:32   
lunca2
Čestitam za nosečnost user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno user posted image in lepih user posted image .
Pusti se razvajati.

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2006 14:02:44   
Olivija
Res je, pri 7. tednih se že dobro vidi, meni je takrat pri Ani naredila vaginalni UZ in je tudi našla dojenčico, celo srček ji je že utripal.

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2006 14:33:21   
Jančika_
Ja, se mi je zdelo, da nekaj ne bo štimalo s štetjemuser posted image . No, nič hudega, zdaj veš in sedem tednov je čisto pravi čas za prvi pregled. Bo pa zelo verjetno vaginalni UZ, ker se z njim bolje vidi na začetku; jaz sem v vsaki nosečnosti imela potrditveni UZ vaginalno.

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 18:48:45   
tonja
Upam, da paše to zraven, če pa ne, bom pa vsaj še nekomu povedala user posted image

Jaz sem imela danes prvi pregled - po oceni G naj bi bila v 5/6 tednu pa se je že videla vrečka. Jupi!!! Čez en teden pa moram priti nazaj, da bomo videli še plod.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2006 11:36:52   
TONČI.
Jaz sem bila prvič na pregledu pri 8 tednih. Plod se je videl, samo bolj malo. Lepo se pa vidi srček, kako bije.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?