AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


NIN@ -> AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 10:29:47)

Men se ful lušta novega avto sedeža za Bora. In babi pravi da bi mu za 2 rojstni dan kupila noc avto sedeš, ker se mi ta zdi že kr mal majhen in tesen -0-18 kg.
Všeč nam je Concord timax barve golfi. In zdej me zanima če ima res ta stol še možnost naklona? In kako ste z njim vi lastnice zadovolne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Cena je tan okol 45.000,00 sit.

Lp
nin@


Pišite da se bom lažje odločila za nabavo!




Jančika_ -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 12:05:39)

Mi ga imamo, a še ne uporabljamo. Sem ga pa prejšnji teden videla v celjskem Intersparu za kakšnih 37k, ampak rdeče barve. Naklon sicer ima, a meni se ne zdi bohve kako velik. No, avtosedež od tavečjega nima nobenega naklona, pa ga nismo nikoli pogrešali. Če je zaspal, je zaspal, če pa ni, mu pa tudi naklon ne bi pomagal.




GATA -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 12:12:21)

Mi ga imamo, in naklon kar odtehta ko spi. Mogoče je na prvi pogled videti naklon ničen, vendar ko je otrok notri je definitivno vidno in uporabno. Ko smo gledali še maxi cosi tobi je pa naklon res nikakav.




dix -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:04:30)

imamo, uporabljamo že 4 leta in smo zadovolji do maximuma. ker pa prevleka razpada bom počakala da dokončno razpade in kupim concord ultimax, v trimaxa pa bom dala sešit pri šivilji prevleko in bo šel ta v drugi avto.

Otrok je spal celo pot na morje in domov v njem. Starejšemu ki pa je sedel v takem brez naklona pa smo dali "ovratnico" da mu glava nidol padala.




žiža -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:22:31)

Mi smo tamalo dali notri pri 10 mesecih, takrat je bil v glavnem vedno naklon nastavljen. Se je super obneslo. Zdej tud če že zaspi ( skoraj nikoli) pa naklona ne uporabljamo. Ji je bolj zanimivo pokonci sedet pa skozi okno gledat. Bom pa tud tamalega dali v Trimaxa.
Preveri cene so zelo različne. Enkrat sem celo v Neckermanu vidla da ga imajo. Pa špar ima dostikrat akcijo.




NIN@ -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:26:13)

Jančika kje A prav v Intersparu ga imajo? Ker jz sm ga ful iskala v Celju pa ga ni in ni nikjer. Dans sm zvedla da bi jih tud Rutar nej imel????? Zdej smo ga našli sam v Arielu v LJ? Ko  se dokončno odločim šibam po njega. Mal bom pa še za vsak slučaj še počakala če bo kje v bljižnji prihodnosti kak popust %


LP
nin@




žiža -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:29:12)

Pa v Pikapolonici jih držijo. V Kranju vem, da ti tud naročijo željeno barvo, če je glih nimajo.




ajdaN -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:51:37)

V pikapolonici so jih imeli za 37.800. Tam nekje. Pokliči v najbližjo in vprašaj če jih še imajo.




Jančika_ -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 14:52:56)

Ja, prav v Intersparu. In sicer tam, kjer imajo otroške cote, čisto na zgornji polici je bil. Sicer samo eden; po moje jih  pokliči, če še imajo.




bumerang -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (6.12.2006 15:01:27)

Ja, kupili kot drugi avtosedež pred par meseci v akciji, se mi zdi, da je bil okoli 28 jurjev. Drugače pa sedež kot sedež, meni se ne zdi nič posebnega, pravzaprav mi je kar malo žal, da sem ga v evforiji, kako je dober, kupila, ker je v primerjavi z romerjevim isofixom nula.
Če bi lahko, bi ga nesla nazaj, dodala še par deset jurjev in kupila še enega isofixa.




muza -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (7.12.2006 13:13:36)



V Celju poglej še v otroški trgovini Pingo (pri piceriji Oliva in trgovini Hardi, kjer je tudi Giga sport) tudi tam so jih imeli oz. jih verjetno še imajo.

Tudi mi ga imamo in smo z njim zelo zadovoljni. Ne vem pa kje te sedeže vi kupujete tako poceni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (npr. 28 jurjev?). Res, da je cena odvisna od kvalitete oblazinjenosti in materiala, vendar za polovico nižjo ceno verjamem, da je tudi sedež toliko slabši. Mi smo dali lansko leto za ta sedež (res, da smo vzeli menda najdražjega, je bil pa videti res kvaliteten) bordo-bež-krem z zračno mrežico ob straneh in original poletno prevleko cooly okrog 55 - tisoč. Sedež ima res manjši naklon, vendar zadošča. Smo pa takrat, ko smo ga kupovali kot drugi avtosedež bili tudi v Pikapolonici, pa smo se skoraj odločili za enega, ki je bil res veliko cenejši kot so ga prodajali v redni prodaji, ker sta bila barva in material iz lanskoletne serije. Cena je bila res všečna, sedež pa nam v končni presoji vizualno ni bil všeč. Mislim, da se splača kupovati sedeže v prehodnih obdobjih iz poletja/zimo oz. obratno, ker je cena zaradi zimskih ali poletnih materialov prevlek v akciji.

Mislim, da se kamot lahko odločite za ta sedež, ker so Concordi tudi zelo dobri sedeži glede varnosti, čeprav pri nas trgovci brez potrebe forsirajo dražjo konkurenco.






NIN@ -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (7.12.2006 14:49:33)

Men se tud mal cene niske zdijo v primerjavi z zdejšnjimi ta stol concord trimax stane tm od 42.000 - 47.000,00 sit jaz cenejšega še nisem srečala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp
nin@

Drug teden grem v Celovc-Schmid-baby preverit ceno!!!

lp
nin@




teta beta -> RE: AVTOSEDEŽ-CONCORD TRIMAX (10.12.2006 19:52:31)

Nin@, v Avstriji poglejte še v Toysu, mi smo ga kupili tam in moja svakinja tudi. Dali smo cca 130 EUR, novi modeli so bili nekje od 170 EUR dalje.

Drugače pa smo s sedežem zelo zadovoljni. Naklon se mogoče res ne zdi velik, ampak je očitna razlika, ko otrok sedi oz. leži notri. Sedež je tudi dovolj širok, da ni otrok čisto stiščan notri zdaj, ko so malo bolj oblečeni. Mi smo samo na dopustu naredili 2000 km in res nimam pripomb.




Stran: [1]