|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prve težave
6.12.2006 8:11:48   
ksenjak
Zanima me, koliko izmed vas je imelo v začetku nosečnosti težave tudi z vrtoglavico in omotičnostjo ter s slabostjo preko celega dneva, ne samo zjutraj.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prve težave
6.12.2006 8:49:02   
Strawberrie Cherrie
Če mi je že bilo slabo, mi je bilo proti večeru, nikoli zjutraj - bruhala pa nisem...
Omotična in vrtoglavična pa sem bila zaradi nizkega pritiska.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 8:49:48   
katis
Ojla,

meni je slabo cel dan (sem pa v šestem tednu) - najhuje je zvečer pred spanjem ter vedno, ko sem lačna. V želodcu me ves čas hudo tišči in sem čisto preč. Pa nisem nikdar imela občutljivega želodca ali da bi lahko hitro kaj zbruhala. Sedaj sem pa ves čas takšna, kod da preživljan najhujšega mačka v življenju user posted image

Popoldan me pogosto začne boleti glava in vrtoglavica se pojavi, ko recimo vstanem (tudi, če ne vstanem na hitro), tako da npr, če ležim, se moram najprej usesti in počakati kakšno minuto in šele nato počasi vstati.

Tako da me precej bolj muči, kot pa sem pričakovala. In tam nekje šele okrog 7-8 tedna bi bnaj bilo najhuje user posted image  - se kar malo bojim, kako me bo še zdelovalo.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 9:11:09   
Jančika_
Slabo mi je bilo tudi ponoči, ne samo čez cel dan. Parkrat sem se zbudila in šibala bruhat. 

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 9:13:02   
blue sky
Meni je bilo tam nekje do 20. tedna cele dneve slabo in sem bruhala user posted image , zdaj pa mi je še samo zjutraj včasih malo čudno v želodcu in če že grem bruhat, je to samo slina. Vrtoglavice nisem nikoli imela.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2006 10:15:23   
lukec
Tudi meni je bilo slabo cele dneve nikoli samo zjutraj. Sicer bruhala nisem, sem pa v drugem mesecu celo shujšala kilo in pol, ker mi je vse smrdelo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 10:17:08   
lukec
Še to, slabosti so se končale točno po 18 tednih.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2006 13:00:34   
Ninica
tudi meni je bilo ful dolgo slabo! Tam nekje do 17. tedna. Ja pa vrtelo se mi je tudi. Bruhala sem vedno zjutraj včasih še kdaj preko dneva. user posted image user posted image Upam, da naslednja nosečnost ne bo taka.

LP, Ninica

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?