nina166 -> Kaj naj storim? (5.12.2006 14:16:07)
|
Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je star 5,5 meseca. Včeraj zjutraj se je zbudil malce vroč in je imel vročine 37,2, čez tri ure pa že 37,9. Ker njegova pediatrinja ni delala, sem šla k drugem zdravniku (brez malega) in mi je napisal svečke proti vročini...dala bi mu jih naj, če bi imel vročine več kot 38,5. Včeraj zvečer je imel 38,5 in sem mu dala pol svečke. Vročina se je znižala na 37,2, a je po dveh urah spet narastla na 38,0. Ponoči je kar lepo spal in mu vročine nisem merla. Zjutraj je imel 37,9, čez 2 uri na že 39,1. Spet sem mu dala pol svečke, ki je vročino sicer znižala, a je začela čez dobre tri ure spet naraščat. Zdajle ima 37,9 in se mi zdi da mu spet raste. Poleg tega je zelo zmatran, nima volje za nič in bi se samo stiskal in jokal. Slina pa mu teče v potokih iz ust. Zdaj pa ne vem a so to zobki ali je kaj drugega. Prehlajen drugače ni. Je pa pred enim tednom (točno danes teden) dal kri in vodo in je imel vse izvide super. Tiste, ki imate več izkušenj z vročino, napišite mi prosim, kako naj jo zbijem in kaj je vzrok zanjo? Jutri boma tako šla verjetno k zdravniku, če ne bo nič boljše. Samo me je kar strah da bi se v čakalnici še česa nalezel. Sicer je pediatrinja, vendar hodi k njej več upokojencev kot pa otrok..potem pa cela čakalnica kašlja, kiha... Pa še nekaj...kaj je po vaše boljše...svečke ali sirup calpol? Hvala za odgovore P.S. Sem prebrala že vse stare poste, pa sem še bolj zmešana kot sem bla.
|
|
|
|