|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi znaki
5.12.2006 8:34:49   
Anonimen
Zanima me preden ste naredile test,ali da vam je izostala mens. ali  pa da ste šle k ginekologinji,ste opazile kakšne znake,ki so kazali na to,da ste noseče ?

Hvala in LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi znaki
5.12.2006 9:09:58   
Katrin
Imela sem boleče in na dotik občutljive dojke user posted image

Srečno!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 9:47:48   
lunca2
Jaz sem imela napet trebuh in tudi občutljive dojke!user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 9:52:15   
manda_rina
Jaz sem najprej naredila test, potem sem občutila topo bolečino in špikanje v spodnjem delu trebuha (kot pred ). Pa bel izcedek se mi je zgostil in ga opazim na papirju

srečno!!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 11:15:24   
smotka lonib
Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov. ker sem menstruacijo imela na 22-23 dni, sem že 25 dan posumila, da nekaj ni OK. 28 dan pa sem šla v laboratorij in test je bil pozitiven. Je pa tako, da je pri  vsaki ženski drugače. Ene občutijo določene znake ene pa nič.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 12:10:47   
TONČI.
Obupno boleče dojke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2006 12:28:49   
Mimi*
Obakrat sem naredila test po izostanku menstruacije.
Popolnoma nobenih znakov nosecnosti nisem imela niti
prvic,niti drugic.

Srecno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2006 12:53:23   
Sončka1
Jaz pa sem bila takooo utrujena. Kar cele dneve bi spala. 

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 13:49:58   
katis
Bila sem grozljivo utrujena - ko sem prišla iz službe, bi skoraj samo spala, kot bi imela gumb na off.

Sicer sem pa skoz že od ovulacije čutila pritisk v spodnjem delu trebuha - kot tik pred M ali pa skoraj kot hujše prebavne motnje.

No najbolj očitno pa je bilo to, da so mi par dni pred predvideno M postale prsi in predvsem bradavice izjemno občutlijve - bradavice so bile skoraj rdeče in ob dotiku je bil neprijeten občutek, celo rahlo pekoč občutek...

Pa nenormalno sem bila žejna, apmak to sem vedno tudi tik pred M....

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Sončka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2006 15:16:53   
petraz
Boleče dojke, zaspanost oziroma utrujenost.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2006 17:17:42   
tonja
Zelo boleča prsa, temperatura je bila dobre 14 dni 36,9 do 37 stopinj, cel teden pa bolečine podobne pred M.
Utrujena nisem čisto nič - ravno nasprotno - kar naprej bi nekaj delala (čeprav grem takoj po službi malo poležat - za ziher, da nebo kaj narobe).

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2006 16:46:35   
Anonimen
...a je katera imela tudi te znake,da jo je nekaj dni po ves dan zeblo?

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2006 16:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...a je katera imela tudi te znake,da jo je nekaj dni po ves dan zeblo?

Ja tiste k so poleti zanosile verjetno neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 9:58:28   
Pinkyca
O znakih je škoda sploh izgubljat besede. Pri nekateri so pa so lažni, pri drugih jih sploh ni, spet pri drugih so pa so malo opazni .... variant je nešteto. Vem pa to, da bolj, ko se trudiš najti znake, več jih boš našla. Pomenijo pa nič konkretnega. Počakaš pač na vsaj 1 dan zamude, narediš test in potem lahko šele razmišljaš za nazaj o znakih.

Naredi test pa bo stvar jasna.

Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2006 11:56:11   
zajcica
Mene je neznosno zeblo in me še sedaj. Drugi znaki pa so bili blazna lakota, bila sem tečna ko ne vem kaj, boleče prsi in šraufanje v trebuhu, napihnjenost.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2006 8:51:22   
p&b
Danes je že 6 dan kar zamujam z men.pa še vedno nič,sicer se mi je včeraj dopoldan pojavil rahel rjavkast izcedek,potem pa nič več,danes pa sem naredila test(SERATEC DIRECT) pa je žal pokazal samo eno črtico,sicer sem navajena,da mi men.zamuja 2-4 dni,ampak očitno tokrat zamuja še bolj.
Poskušam pozabiti svojo žalost in upat,da bo pač ratalo drugič,tretjič...

LP

(odgovor članu zajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 9:05:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2006 10:00:19   
florena
Jaz sem imela že pred pričakovano M boleče in na dotik občutljive dojke...in sem kar dva dni pred M naredila test in je pokazal user posted image ...potem sem še na dan ko bi morala dobiti M in naslednji dan, ko mi je že zamujala....bili so sami user posted image  user posted image  user posted image ....drugače pa ni bilo nobenih drugih znakov....srečno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.12.2006 12:42:06   
Klarita
Meni so se znaki začeli pojavljati že takoj po ovulaciji, se pravi oploditvi. Nekako sem čutila, da se nekaj dogaja v meni. Prsi so me začele bolet, dobila sem napet občutek v spodnjem delu trebuha, apetit se mi je povečal, na WC-ju sem bila več kot po navadi....
Skratka čutila sem, da je tokrat drugače. user posted image  mi je zamujala 2 dni, ko sem naredila prvi test in pokazal je user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2006 13:00:12   
lunca2
Jaz sploh najprej nisem slutila, da sem user posted image . Ko mi je nekaj dni izostajala user posted image sem naredila test. Kmalu zatem sem imela na dotik boleče prsi in zelo napet trebuh. Drugih znakov pa nisem imela.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?