TinaUros -> Ali sem res noseča? (4.12.2006 17:32:44)
|
Pozdravljeni. Sem nova na tem forumu, prijavila pa sem se namreč....No, da vam opišem. 27.oktobra sem imela zadnjo menstruacijo. Predčasno v novem ciklusu sem čutila tiščanje v jajčnikih (kot predmenstrualne bolečine) in to mi je bilo nenavadno. V ponedeljek prejšni teden sem delala test nosečnosti, ki je bil pozitiven.(nič hudega, sledili so samo mešani občutki sreče in strahu, namreč nosečnosti še nisem nekako načrtovala). No, danes pa sem bila pri ginekologi, ki mi je naredil UZ, kateri pa še ni nič pokazal. No tukaj pa sem jaz dokaj nevedna. Kako ni še nič pokazal. Viden bi moral biti plod in vrečka. Zanima me kje ta je? Danes sem seveda se enkrat delala urinski test, ki je zopet pokazal plusek. Moram pa povedat, da sem septembra prenehala s kontracepcijo (hormonsko). Prosim vas, tiste ki ste o tem bolj poučeni za obrazložitev. Naročena sem na ponovni pregled v torek drugi teden....samo mi je daleč. Že tako sem komaj čakala danes za potrditev nosečnosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Lep pozdrav Tina
|
|
|
|