Anonimen -> RE: Kriza (24.12.2006 13:34:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Lej on je bil na zabavi.. tam mu je bila marsikatera vsec.. vsaka je bila bolj prijazna od tebe.. lepsa od tebe.. pa ceprav debelejsa.. z vsako bi bilo lepse preziveti noc.. kot s tabo.. in ko pridee domov.. mora biti tiho o tem.. in ziveti v svojem svetu.. A ne bi bilo boljs.. ce bi lahko prisel domov.. in ti navduseno povedal.. da je videl full lepo bejbiko.. da sta se pogovarjala.. da si jo je pozelel.. ampak ker ve, da ima doma angela Punce.. probite enkrat stvari obrnit na glavo.. pozabte na svoj EGO in ponos.. ker niste edine bejbe v nasih glavah.,. in nikol.. prav zares nikoli ne boste.. probite bit malo.. vsaj malo realne.. in boste vidle.. Lepo ga poglej.. spremeni odnos do njega.. in prosim pri tem drzi gobcek.. ker nam se bo enega lepega dne.. sfuzlalo od teh vasih idiotskih pogovorov.. Glede tega, kar si napiso ti rade volje povem, da si en idiotski tip, trdiš neke gluposti, pa kaj si prebral kaj pišeš???? Pišeš ko da si neki potrebnež nekega norega seksa. Na sliki vidim,da je eno dekle.. Res bogo dekle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Se mi smili, ko ji govoriš, kako je ona bejbika dobra, da bi jo pofuko... Je meni punca na začetku zveze govorila, kako je ta tip dober da bi rada probala z njim in tko vendar ne bo, kr ljubi mene... Samo... Ni prijeten občutek a veš. Da bi tebi punca tvoja lapala kolk ji je tale pa tisti všeč, bi se ti sfučkalo totalno... Res nisi pri sebi, si pa želim da takrat ko si pisal tale post, si bil malo vlit... Da ni tvoje mnenje takšno.. Ker spravljaš nas moške v slab glas res.. SAMO!! Nismo vsi fantje isti.. Meni je všeč samo moje dekle.. Po postavi, faci, pameti, notranjosti... Kaj bi gledal druge babe, pa neke striptizete če imam svojo punco tu!! Vidim pa, da ti res neveš kaj je ljubezen! Polek tega pa: SO PUNCE EDINI PRI NEKATERIH MOŠKIH V GLAVI!! Če tebi ne, si pravi odutnež, potrebnež.. Oprosti izrazu, vendar je res.. Tu se delaš nekega glavnega moškega, vendar nisi.. Se prijavljajo drugi tipi, da povejo, da to kar pišeš NE DRŽI ZA VSAKEGA!!! NITI ZAME!!! Skuliraj se ded S Tjazyem se ne strinjam vedno, oziroma skoraj nikoli, sam on ima vsaj jajca zadeve pisat neanonimno, kar se zate ravno ne more rečt. Nisi ravno dober zgled za moškega, ker pišeš v stilu opravljive babnice, ki si ne upa pokazati obraza. Kar se pa Ljubezni tiče... a ti pa veš, kaj je ljubezen? Če veš, razsvetli nas nevedneže, ki pogledamo še za kako drugo ritjo poleg ženine. Kdo pa pravo,da je moja ženka opravljiva babnica?? Saj se bom prijavil enkrat ko bo čas, pa se bomo dalje menili, prej pa ne govori, da se skrivam za ženko... Poleg tega pa..ZAKAJ SO NAREDILI TAKO,DA LAHKO PIŠEŠ KOT ANONIMEN?????
|
|
|
|