Rožica I -> RE: Brez podpore (3.12.2006 7:57:58)
|
Tudi jaz se strinjam z predhodnicami. Poznam žensko, ki jo (po moje) pesti depresija že nekaj let, pa je ne premakneš z mesta. Ne želi k psihologu, ne h kakšnemu psihiatru, skratka nič! Slabo počutje zdravi, z včasih nenormalnimi količinami alkohola (in zaradi tega plačuje precejšnje denarne kazni, kar ji še dodatno zakomplicira situacijo!) in z družbo naključnih moških, s katerimi se spušča kar tako mimogrede, v spolne odnose [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Hudo mi je zanjo,vse živo sem ji že napletla.., tudi zagrozila sem ji, da bom vse povedala njenim staršem, če se ne spravi na kak pogovor s kom, pa me roti, da se bo spremenila... Mislim, da se bo sama zelo težko izvlekla iz situacije, ampak jaz je, žal, ne morem odvleči k psihologu, ne? Vsako leto je globlje v shitu, pa nič.. Tudi zato te prosim, dokler imaš sama še toliko volje, pojdi draga anonimna po napotnico za psihologa!!! Če ti morda ta ne bo mogel pomagati, ti bo pa kateri drugi! Ampak, sama moraš naredi ta korak, potem bo šlo samo od sebe naprej,verjemi! Držim pesti zate in poročaj o dogajanju, prav? [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|