Brez podpore (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Brez podpore (2.12.2006 20:03:19)

Ne počutim se dobro, depresivna sem. Partner pravi, da ni tako in prižge televizijo, starši govorijo samo o svojih težavah, mene sploh ne poslušajo do konca. Ne vem, kaj naj naredim, ne morem živeti s težavami v sebi. Težko mi je, ker živim z ljudmi, ki jim je pomembna samo moja pravilna igra, ne jaz taka kot v resnici sem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2006 21:05:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Brez podpore (2.12.2006 23:12:29)

Mislim, da večina moških noče govoriti o depresiji. Seveda so izjeme. Tvoj očitno ni. Depresija je huda bolezen - vem, govorim iz lastnih izkušenj! Poišči si pomoč, da ne bo prepozno...zame je skoraj bilo, vendar sem se rešila s pomočjo. Najbolj mi je pomagala psihologinja, ki je iz mene izvlekla, kaj me v resnici muči v tem mojem življenju...Prozac mi ni pomagal... Imej se toliko rada in pojdi do zdravnika, naj ti napiše napotnico za psihologa...meni je pomagalo. Moraš ugotoviti, kaj je vzrok!!! Drži se in ne obupaj! Tudi mene so takrat mnogi razočarali in mi obrnili hrbet!

NE DAJ SE, INES!

lelaval -> RE: Brez podpore (2.12.2006 23:35:59)

Se ka podpišem pod odgovor anonimne. In čim prej soi tako, kot ti je napisala.

Rožica I -> RE: Brez podpore (3.12.2006 7:57:58)

Tudi jaz se strinjam z predhodnicami.
Poznam žensko, ki jo (po moje) pesti depresija že nekaj let, pa je ne premakneš z mesta. Ne želi k psihologu, ne h kakšnemu psihiatru, skratka nič! Slabo počutje zdravi, z včasih nenormalnimi količinami alkohola (in zaradi tega plačuje precejšnje denarne kazni, kar ji še dodatno zakomplicira situacijo!) in z družbo naključnih moških, s katerimi se spušča kar tako mimogrede, v spolne odnose [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Hudo mi je zanjo,vse živo sem ji že napletla.., tudi zagrozila sem ji, da bom vse povedala njenim staršem, če se ne spravi na kak pogovor s kom, pa me roti, da se bo spremenila...
Mislim, da se bo sama zelo težko izvlekla iz situacije, ampak jaz je, žal, ne morem odvleči k psihologu, ne?
Vsako leto je globlje v shitu, pa nič.. Tudi zato te prosim, dokler imaš sama še toliko volje, pojdi draga anonimna po napotnico za psihologa!!! Če ti morda ta ne bo mogel pomagati, ti bo pa kateri drugi!
Ampak, sama moraš naredi ta korak, potem bo šlo samo od sebe naprej,verjemi!

Držim pesti zate in poročaj o dogajanju, prav? [sm=smiley20.gif]

Stran: [1]