|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprt prstek
2.12.2006 19:50:14   
lelaval
Prejšnji teden je naša večja tamali z vrati zaprla palec na rokici. Saj ji ni namerno - sem še zraven stala. Smo ji ga takoj dali v hladno vodo. Prstek je imela temno rdeč, otečen nič in sklepala sem, da ji bo v najslabšem primeru (pač bo kar nekaj časa trajalo) šel nohtek dol in zasel dug. A  ji je že včeraj od strani nohtek odsopil od pstka. Vem, da nohet dolgo raste, zato se mi zdi ful čudno, da ji je tako hitro začel odstopat. Res pa je, da nismo šli k zdravniku (pa še na pregledu ped vstopom v vrtec je ati pozabil to omenit zdravnici).
Kaj menite - a bi prstek vseeno morali it pokazat zdavnici?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priprt prstek
2.12.2006 20:08:05   
Mojca P.
Jaz bi sla samo v primeru, da jo moti oz. da se z nohtom zatika, jo boli, otece, se zagnoji...drugace pa pusti. Mogoce zvecer scisti s fiziolosko, drugace pa samo  opazuj, da se ne bi gnojilo.
Tako je bilo pri nasem in so mu ga vzeli dol...to je pa kr hudo, ker je pac cela plast obcutljiva in to kar dolgo (kak mesec mora bt celo zavit)...zato bi bilo dosti boljse, ce vam rata, da pusite noht gor, ga opazujete in cakate, da preraste.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2006 20:33:18   
Katrin
Jaz bi se vseeno šla pokazat k zdravniku (lahko se kaj zatrga, zagnoji), ali pa jo vsaj poklicala po telefonu in vprašala, če se pridemo pokazat.

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.12.2006 20:52:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2006 22:21:48   
lelaval
Da ima še kost poškodovano, skorajda ne bi rekla, ker prstek uporablja. Pa še po obrazu se je parkrat ful pokrampala s tem nohtom, ki prav stan štrli. Ji zato tudi skozi dajema hanzaplast gor.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2006 22:45:07   
Moa
Poskusajte obdrzat noht na prstku kar se da dolgo... je kot zascita...
Da zraste nov pa res traja in traja...
Jaz bi za vsak slucaj vseeno sla pokazat...
Srecno!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2006 0:34:09   
trixi
Ojla,

jaz že drugič pišem našo izkušnjo s priprtim prstkom.Pri nas je bilo tako, da si je tudi tamali priprl prstek,pa je imel počeno kost,noht zmaknjen iz ležišča, je pa res, da mu je tekla tudi kri. Je bila potrebna kar ena manjša operacija.Jaz bi ti takole rekla, boljš dvakrat preveč okoli dohtarjev kot enkrat premalo.Držim pesti da je vse uredu.

(odgovor članu Moa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.12.2006 14:32:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 23:30:45   
lelaval
Sva bile danes pri zdravnici (ke včeraj ni delala) in je pogledala prstek, ga nazaj zavila in dala napotnico za bolnico - za poškodbenga in rekla, da bodo verjetno tudi slikali. Zdravnik je bil verjetno že za v penzijo, a ful prijazen. Slikanje ni bilo potrebno, ker je s prstekom migala in vse in govorila, da NI AV. Je pa rekel, da nohtek bo šel dol, a ga on raje ne bi odstranjeval, ke lahko potem raste grdo, kar pa je škoda, ker je punčka. A, ko ga je dvignil, se je le košček še držal in ga je super brzinsko potegnil dol. Komaj takrat je zajokala, a je lepo pustila, da ji je dala gor neko razkužilo, 2 dni mora ime obvezo, potem pa čimveč kopeli v kamilicah. V pimeru, da pa se kaj vname, pa takoj nazaj. Sem kar pomirjena, čeprav pred obiskom bolnice sploh nisem bila mirna. Upam, da se ji lepo zaraste nazaj in bo prav manekenski nohtek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

prevara
danuska

Ali bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?

da (9%)

ne (58%)

mogoče (33%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!