smotka lonib -> RE: Bolniška! (4.12.2006 14:51:10)
|
Eca! Jaz sem pri drugi nosečnosti dobila ok komisije bolniško podaljšano do začetka porodniškega dopusta, ker sem pri prvi nosečnosti imela SS, pa še pri tej drugi nosečnosti sem krvavela, ker sem imela posteljico čisto nizko. Ko sem rodila, sem čez 4 leta imela dva SS v tistem letu in še operacijo na maternici, ker sem imela skupaj zlimano. Ko sem končno spet zanosila, sem spet dobila od komisije odobreno bolniško do začetka porodniškega dopusta. Do takrat mi niso nič komplicirali. Zdej sem noseča šestič in imam spet rizično nosečnost (krvavela sem, posteljica se mi je v prvem mesecu delno odlušćila ampak se je na srečo zarasla in posteljico sem imela čisto spodaj na materičnem ustju). Moj G mi je napisal za komisijo za samo 2 meseca bolniške, ker je pač mislil, da se bo moja nosečnost slabo končala. Ko mi je drugič pisal priporočilo za bolniško, je v njem napisal, da naj mi podaljšajo bolniško do začetka porodniške, ker sem imela toliko splavov in težav že v prejšnih nosečnostih, pa še tak poklic imam, da ga pač ne morem opravljati. A glej ga zlomka, komisija mi je zdej bolniško odobrila samo za dva meseca. Sem prov pogledala katera zdravnica je na listu podpisana. Sem vidla, da je čist ena tretja, ki se očitno ni poglobila v moj obsežni zdravstveni karton o splavih in operaciji na maternici. V prejšnih primerih je bila zmeraj podpisana ena in ista zdravnica, ki se je očitno poglobila v moj karton. Pa se zaradi tega sploh ne sikiram, sam ni mi jasno kako dela zdravniška komisija. Sem se odločila, da bom vsaj še tistih nekaj dni do porodniškega dopusta porabila skoraj ves dopust, ki mi je še ostal. Zaradi tega Eca se ti ni treba sekirat. Pač neseš tisti papir od G k svoji zdravnici pa je. Tko al tko ti bojo podaljšali, sam tvoj G bo porabil malo več svinčnika. Lep pozdrav!
|
|
|
|