kepica -> RE: Ovulacija v decembru (26.12.2006 14:53:49)
|
Jaz sem vam pa v četrtek pisala, da mi O testi nič ne pokažejo... Naj vam povem, kako so me O testi zavedli. Kot sem že takrat napisala, sem jih kupila 10, da bi 100% ujela prave dneve.Po navadi sem O imela tam okoli 17. dneva, določala sem jo po sluzi. Ta mesec pa sem se odločila za teste. In jih delala po navodilih. Začela sem z 12. dnem in jih pridno delala vsak dan. Porabila sem prvi zavojček, in nič.Ta mesec se je gost izcedek kar vlekel in vlekel, tistega pravega pa od nikoder. Potem sem začela z drugim zavojčkom in ko sem že obupala in začela razmišljat, da mogoče sploh nimam O se mi je včeraj le pokazala rahla druga črtica. In to v 20. dnevu ciklusa! Danes je bila črtica še bolj vidna, ampak, če se držim navodil, mora biti enaka ali bolj vidna od testne (recimo da je bilo to danes ali pa bo jutri), O pa nastopi dan ali dva po dveh močnih črticah, torej na moj 24. dan ciklusa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mislim, ničesar več ne razumem, tukaj je moja logika čist odpovedala. Po teh testih sodeč imam potem O par dni pred M. Namreč M imam nekje na 30-32 dni. Čist sem zmedena, ker ne razumem ničesar več. Itak bova z možem te dni še posebej pridna in upam, da bo rezultat uspešen tam nekje okoli 6.1. Držim pesti tudi za vse ostale. lp kepica
|
|
|
|