Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija v decembru 15.12.2006 18:46:08
|
|
|
|
florita
|
No mislim da je moj ek ravno prišel.....tako da bomo od božiča pa do novga leta in še čez samo in še ekrat vmes si bova pa voščila samo praznike..... Tako punce jaz ga grem že zdele spit enga......od žalosti k je prišla....pol k bom pa že mal dobre volje.....ga bom pa od vesela da grem lahko v nov boj.....to bitko je zmagala, a vojne še ni dobila....
|
|
RE: Ovulacija v decembru 16.12.2006 12:07:43
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem ravno med , tako da upam da se čez par dni lahko podam v nove boje. Med prazniki bomo več doma in bova lahko .Bila sem tudi pri ginekologinji, ki mi je naredila ultrazvok in ugotovila da je vse OK. Vsaj nekaj pozitivnega
|
|
RE: Ovulacija v decembru 17.12.2006 12:53:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst imam pa v teh dneh O, mislim da bo prišla na 20., ampak ker nikoli točno ne veš, se bo začela kr zdej akcija. Samo upam, da bova z možem ujela trenutek, ker se bolj malo vidiva te dni, prenavljamo hišo na veliko, ker bi se radi še letos vselili...no, upam, da po Novem letu ne bo več moje France Držim pesti za vse Tinka
|
|
RE: Ovulacija v decembru 17.12.2006 12:53:59
|
|
|
|
bodoča
|
Ojla! Moja O pa se je za ta mesec poslovila, upam da pa zdaj res bo kaj, ker sva bila zeeeelo pridna. Zdaj pa samo dolgotrajno in mučno čakanja do tam okoli 27. 12., da vidimo kaj bo. Ah, že vidim kak se bo cajt "vlekel". Cao, lepo nedeljo vsem.
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 7:23:39
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Po kolikšnem času pa že pokaže test ? Oz. da vprašam drugače; Ali pokaže test že pred predvideno ? Bodoča, sva na istem in ne vem, ali lahko upam na še v letošnjem letu?!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 9:44:31
|
|
|
|
ANIME
|
Mi smo bili ta teden kar pridni ... sicer ne toliko kot bi želeli, ampak vseeno. Zdaj je pa na vrsti čakanje
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 16:01:04
|
|
|
|
nicolina
|
Pozdravljene, mislim, da je danes moj dan D za akcijo, po sluzi sodeč. Bova kar pridna z mojim , ker nikoli ne veš, kdaj je pravi trenutek. LP, nicolina
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 16:38:22
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz pa bi naj dobila v sredo (no, upam, da ne), ampak bom že jutri naredila test, ker pač imam takšno delo, da bi bilo fajn čimprej vedet, če je že kaj ali ni. Upam, da bo že kakšna rahla črtica ali pa da mi bo zamujala M v sredo. O znakih ne bom govorila, ker ima pač lahko psiha čudna pota svoja.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 17:11:54
|
|
|
|
janusha
|
tudi jaz se vam pridružujem, naj bi dobila tam nekje 25. , pa upam, da bo Božiček upošteval, najino željo in nama podaril , saj sva si le to zaželela, me pa prav tako zanima, kot sem že zasledila kaj naredite po končanem , a imate kakšno posebno pozo? Da spermiji lažje pridejo do cilja?
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 18:52:42
|
|
|
|
lana38
|
Tisti ta pravi spermiji so na pravem mestu že v 3 minutah, vse ostalo je odpad. Tako je enkrat napisal dr. Pušenjak na MON-u. Če ima za ratat, bo ratalo, tudi če skačeš takoj po in vse vem steče. LP
|
|
RE: Ovulacija v decembru 18.12.2006 22:06:36
|
|
|
|
Marelica
|
No, da vam priznam, da se danes nisem mogla otrest firbca, sploh ker sva imela z možem 2. obletnico in bi bili čudovit darilo... pričakujem šele čez 2 ali 3 dni, tako da je res zgodaj. Pa še to me je premamilo, ker sem imela tester Baby Check ravno doma. Po dobrih 5 minutah se je iz belega poleg kontrolne močne črtice pokazal komaj zaznaven roza odtenek črtice, ampak je bilo treba res dobro pogledat. Tako da sem bila potem vsa tresoča še bolj zmedena kot prej. Možu pa nisem nič pravila, ker se mi zdi brezveze še njega v dvom spravljat. Ah, saj vem, da sem prava trapa, ki ne zna počakat na pravi trenutek. Zdaj na srečo nimam več nobenega testerja doma in ga pred ornk zaostalo sploh ne mislim nabavit. Pa firbec gor ali dol. Ker pri takih rezultatih res ne veš, pri čem si. Na znake se nič ne zanašam, ker sem že ugotovila, da je vse odvisno od psihe. Sploh pa tudi v prvo nisem imela nekih jasnih znakov, prsi me sploh niso bolele nikoli. Mozoljev pa res nimam toliko kot pred zadnjo M. Ah, vse ob svojem času... Tiste z O pridno telovadite, druge s končano pa bolj pridno čakajte kot jaz. Na koncu pa želim vsem, da se premaknemo v čvekalnico nosečk!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 8:52:05
|
|
|
|
sevenka
|
Marelica, čestitam! Uspelo vama je. A potem si test naredila pred pričakovano M ali po?
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 9:51:29
|
|
|
|
Marelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sevenka Marelica, čestitam! Uspelo vama je. A potem si test naredila pred pričakovano M ali po? Neee, sevenka, ne mi čestitat, ker še nič ne vem!!! Sem bolj zmedena, ker je črtica res komaj komaj zaznavna - to pa pomoje še nič ne pomeni. Test sem pa delala 2-3 dni pred pričakovano M, torej še verjetno prezgodaj. Bom poročala, ko bom res sigurna. Ker pri prvi nosečnosti sem delala test na dan, ko bi morala prit M in sta bili vidni res močni . A je možno, da je lahko v 2 dneh taka razlika? No, saj bomo pravi čas zvedeli. Sem jezna nase, da sem bila tako neučakana.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 10:13:07
|
|
|
|
sevenka
|
Seveda je možno, nekatere imajo naslednji dan že močnejšo drugo črtico. Probi in sporoči, vendar če se ti je rahla prikazala, si skoraj noseča. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 12:22:38
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla, da se še jaz spet malo oglasim in povem,da z dragim pridno ,saj so tukaj dnevi,ki upam,da bodo končnoooo obrodili sadove . Lepo se imejte tiste ,ki je ne čakate se naj pokaže tiste,ki ste okoli O,pridno,tako kot jaz vse nas čaka sreča,danes si na vrsti ti ,jutri jaz........... Marelicazate pa upam,da je to in stiskam pesti,da ti kmalu to potrdita
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 20:14:54
|
|
|
|
mehurčica
|
Zjutraj sem naredila babycheck test in je rezultat negativen. M imam ponavadi na 28 dni, tako da bi naj prišla jutri. Ampak, ker se mi je zdelo, da sem imela O komaj 9.12., imam še mičkeno upanja...no ja, čeprav se mi zdi, da me že nekaj pritiska v sp. delu trebuha.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 20:35:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No,da se vam malo pridružim v tejle debati.Komaj čakam da moj možek pride iz morja v četrtek pol pa akcijo.Jza naj bi O imela med 23-28.12 torej bo akcija na polno in dobra hrana in pijača,ter odklop pa upam,da boma zagledala .Vam javim naknadno. Vsem,ki ste v času O naj bo tale veseli december za nas vse,ki še čakamo na čimbolj ploden. LP Mojca
|
|
RE: Ovulacija v decembru 19.12.2006 21:37:03
|
|
|
|
mama06
|
Pozdravljene, naj se vam pridružim in povem, da imam O med 25. in 31.12., tako da bodo prazniki zelo veseli . 29.12. imam pregled pri G, saj sva se dogovorili, da se spet malo pregledava in pomeniva po 4. krogu po ss. Vsem nam želim, da nam novo leto prinese nove možnosti za dosego cilja - zagledati . Držim pesti za vse nas!!!! LP
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 11:10:24
|
|
|
|
lana38
|
Moja decemberska O ni obrodila nobenih sadov, ker je danes prišla . Bomo pač čakali na januar 2007. LP
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 11:49:36
|
|
|
|
sevenka
|
Tudi pri meni je tako. Prišla je zoprnica , tako da gremo v nove boje naslednje leto.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 11:51:47
|
|
|
|
pina-1
|
lana38, žal mi je zate. sem upala da nam boš ti povedla lepe novičke in bomo vse bolj optimistične. en zate. moji dnevi naj bi bili ravno na sporedu ampak nobenih konkretnih znakov za O ni videt, tako da sploh ne vem ali le ta bo.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 11:53:16
|
|
|
|
pina-1
|
sevenka tudi zate en velik . držim pesti, da bo januarja en velik +
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 12:17:21
|
|
|
|
kepica
|
Ojla punce! Jaz sem pa ta mesec rekla, da se bom šla detektivko in sem nabavila O teste, ker sploh ne vem več, kdaj imam O. In nabavila sem si kar dva zavojčka po 5 testov. Računam raje ne, koliko je šlo denarja Ampak, OK. Za naredim vse. Vse bi blo v redu, če bi meni testi kaj pokazali, pa nič od nič. Po mojih izračunih naj bi bila O te dni, test pa ne pokaže niti blage črtice in test naj bi pokazal O dva do tri dni prej... Kdaj pa jo bom potem imela, če ni ne duha ne sluha o njej. Mogoče O malo zamuja, ampak M pa naj bi prišla že 6.1., tako da ni več veliko časa za O. Totalna zmešnjava. No, pa ko se že oglašam, moram še povedat, da je vzrok vsem neuspelim poizkusom adenomioza, ki so mi jo odkrili prejšnji teden. Sicer ne vem, koliko je možnosti zanositve, ampak vseeno upam. Bom pa v negotovosti še skoraj cel januar, ker imam šele takrat pregled in posvet pri G. Sem kr žalostna. Izgleda, da naš veliki nagajivček še lep čas ne bo dobil družbe... Upam, da vsaj vam Božiček izpolni največjo željo
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 22:00:03
|
|
|
|
mehurčica
|
Kepica pa sta vseeno bila pridna, četudi testi niso pokazali nič? Mogoče pa se je vseno kaj prijelo. Moje še vedno ni. Jutri zjutraj bom naredila test še enkrat. Zdaj bi pa skoraj moglo že kaj pokazat,če je, če mi 2 dni zamuja in sem prej imela vedno tako redne in celo točno ob uri. Bomo videli... Lp vsem poskočnim !
|
|
|
|
RE: Ovulacija v decembru 21.12.2006 22:28:08
|
|
|
|
Marelica
|
Mehurčica, a veš, da sva medve nekje skupaj z datumi. Jaaaa, čimprej naredi test in sporoči veselo novico!!!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?