Strawberrie Cherrie -> RE: Mojega očka ni več (2.12.2006 14:32:51)
|
Neva, še 1x iskrene sožalje ob izgubi tvojega ljubega očka[sm=smiley19.gif] In te popolnoma razumem, kako se počutiš, kajti tdui jaz sem imela podobne občutke, ko mi je umrla oma -> nisem se poslovila in nisem ji povedala, kako neizmerno jo imam RADA; ampak potem sem dobila občutek, da je še vedno poleg nas in pazi na nas, ter da prav dobro ve, da jo imamo vsi radi in da jo zelo pogrešamo -> ravno zaradi tega grem večkrat, ko mi je težko na pokopališče in se v miru pogovarjam z njo in pa seveda z našim dedekom, pa še večkrat nas obišče kakšna ptička in verjamem, da je naša oma tale ljubi vrabček[sm=smiley1.gif]; in mi je mnogo mnogo lažje, pa še vsi sorodniki so zaradi tega mojega prepričanja začeli verjeti v tele vrabčke; čeprav sem zdaj [sm=smiley19.gif], sem pomirjena, kajti vem, da ona ve, da je bila neizmerno ljubljena... Tako pa ve tudi tvoj oče, da ga imaš ti RADA ; in verjemi boš našla način, da se boš od njega dostojno poslovila - ali na pogrebu, mogoče pa tudi ob kakšni drugi priložnosti... Itak bo pa on za vedno ostal s teboj in z družino, ki mu je vedno stala ob strani (predvsem pa s pravnučkom...)[sm=rozica.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|