|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Litiji
1.12.2006 15:41:31   
lunca2
Zanima me, če je katera opravljala NS v Litiji? Koliko slikic dobiš ali dobiš lahko na CD (ga je potrebno prinesti s seboj), ter še kakšne druge informacije?

Hvala za odgovore!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v Litiji
1.12.2006 18:52:31   
Anonimen
Jaz sem imela NS v Litiji. S sabo moraš imeti USB ključek, če hočeš filmček, pa tudi slikice dobiš (tiste običajne z UZ in tudi eno barvno na navaden papir, na katerem so sicer rezultati NS).
Sicer se ti pa ful posveti in je nasploh fajn. Ampak to tiste, ki hodite k njej itak že veste...
Cena je pa zato tako nizka, ker sta se g. in direktor tako odločila na podlagi tega, da razmere v Zasavju niso najboljše in tako hotela pomagati user posted image . In ne morebiti zato, ker bi bilo kaj slabše...

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 21:24:22   
lunca2
Hvala za informacije. Sem vesela, da dobiš slikice in filmček. Bom s seboj nesla USB ključek.user posted image Zdej pa res že komaj čakam, da vidim user posted image .
A moreš sam rečti za filmček in slikce ali da kr sama?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2006 11:23:48   
Maggie
Mene je takoj vprasala, ce imam ključek s sabo, pa za slikice tud ni blo treba nč rečt - da sama. Je res ful prijazna, se ti res posveti, je pa tudi zanimiva oseba user posted image , tako da ti sigurno ne bo dolgčas.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 17:12:49   
LUNA06
Ojla!
Mene pa zanima kako je na splošno z G v Litiji, koliko jih je (verjetno ena sama?) in kakšni so?
Sama sem doma tu v okolici, ampak imam G v Ljubljani.Sem zelo razočarana nad njo, zato bi rada menjala.
Kaj predlagate, ste zadovoljne v Litiji?

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 21:15:42   
Anonimen
Jst sem bila tudi najprej v Lj, imela sem pa ginekologa. Ni mi bilo všeč
- da se je ful trudil imeti distanco, da je bilo že kar neprijetno
- da sem morala vsakič samo za tabletke v Lj.
- da bi morala, ko bi bila noseča hodit v Lj.
Tako da sem šla pred dvema letoma kar v Litijo: tukaj je le ena sama ginekologinja, ki ima (če mene vprašaš) čisto preveč dela. Ampak je res ful v redu: prijazna, posveti se ti ful, skrbna,... - skratka: same dobre stvari. 
Edina slaba stran pa je, da se lahko zgodi, da v čakalnici čakaš tudi 3 ure, ker je včasih ful polno. Ampak, če bi šla pa v Lj., bi mi pa vseeno vzelo več časa. 

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 9:38:23   
LUNA06
Pa misliš, da bi me še vzela, glede na to da ma tako gužvo?

Ja čakam pa jaz res nikoli ne, samo enkrat sem čakala 45 min, drugač sem takoj na vrsti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2006 21:18:08   
Anonimen
Ja, po mojem, da bi te vzela. Saj če je edina g. za to območje, ti pa tukaj stanuješ, drugače tudi ne more bitiuser posted image

Pokliči na 8900 410...

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ali anj gre otrok pri enem letu v jasli
bebiji

ali naj gre otrok pri enem letu v jasli?

ja, mu bo koristilo (52%)

ne, je še premajhen (48%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!