Anonimen -> moja zgodba (1.12.2006 14:42:48)
|
Na forumu sem prijavljena že dolgo časa. Zdaj sem v 37 tednu in 6/7, torej skoraj v 38. tednu. Moja nosečnost je bila povsem drugačna, kakor sem pričakovala. Težave s kožo so se mi poslabšale (suha koža, koprivnica,...). Slabosti ni bilo, določena hrana mi ni dišala. Do pred kratkim, sem lahko počela še skoraj vse stvari. V 34.tednu so mi v krvi našli sladkor, tako da sem morala prestati 50 mg in 100 mg test sladkorja. Vse je bilo v mejah normale-čeprav me od takrat moja G vsakič opozarja na nevarnost povečanega sladkoraj v nosečnosti. Uradni DP je še vedno 18.12, čeprav...... včeraj sem bila na pregledu pri porodničarju. Otrok je težek 3430g, glavična lega, plodovne dovolj. Maternični vrat razmehčan in skarjašan, maternica ˝počasi izgublja na kvaliteti˝. Ker sem majhna 1,60m, smo se dogovorila, da če se do 9.12 porod ne začne po naravni poti, ga bomo v soboto 9.12 sprožili z umetnimi popadki. Ker sem drobna v bokih, in ker sem šla na pregled k porodničarju zato, da bi ugotovil, če sem primerna za carski rez, ne vem kaj naj pričakujem. Porodničar je rekel, da glede na mere bi lahko rodila naravno, toda če se bo zagozdilo bomo delali CR. Kljub težki nosečnosti se hitro bližam koncu. Na trenutke sem napeta in razdražena. Strah me je nepoznanega. Rada bi rodila naravno. Toda resnično pa si ne želim najprej rojevati nekja ur, nato pa roditi s CR. Ne vem, zakaj sem se odločila napisati tale sestavek. Mogoče samo zato, da mi bo naslednji dve uri lažje pri duši.
|
|
|
|