Bonnie_RR -> RE: Kako pripraviti posteljo za novor.??? (22.12.2006 23:49:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 A te spalne vreče so dovolj za otroka, če imaš v spalnici cca. 18-20 stopinj? Ali pa moraš čez vseeno dati kovrerček? Na začetku bo otrokec itak v spalnici pri nama, imam pa namen v posteljico dati otroški kovtarček in eno dekico. A bo preveč, glede na to da bo februarček? Po moje bo dost samo kovtarček, ker je bolj zimski - ampak je lahek. Moj tamali je tud februarček in sem ga na začetku pokrivala s kovtrčkom, obvezno pa je moral imet vedno roke ven (je čist živčen ratal, če je imel roke spodaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Na začetku otročki itak bolj umirjeno spijo in se preveč ne premetavajo. Z začetkom jeseni sem ga pa začela dajat v spalno vrečo in je to res super zadeva. Kovter namreč pri nas sploh ne pride več v poštev, ker je povsod drugod, samo na tamalem ne. V vreči se lahko pa premetava, skače, plazi..., pa ga pri tem vseeno ne more zebst. Skratka, za kasneje je to res [sm=smiley20.gif]. Prej pa ne vem, če je ravno potrebna... Lp
|
|
|
|