|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od plenic?
1.12.2006 11:46:10   
TONČI.
Ne morem verjet kaj dela naš 13.5 mesečnik. Včeraj čez dan ni nič lulal v plenice. Vsakič gre sam k vratom od kopalnice. In začne trkat po vratih. Potem ga pa v kopalnici čist tko za foro dam na kahlico in lula. Danes enako. Kaj je res možno, da že ve kdaj ga lulat? Za kakat ve, za lulat mi je pa čudno pri tej starosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje od plenic?
1.12.2006 11:57:45   
petraz
To je super, verjetno boste hitro končali z plenicami.... user posted image user posted image  Naš je star 18. mesecev, pa pride v kopalnico in se vsede na kahlico, samo lula pa še ne.... Zadnjič sva ga dala nanjo, ko je že začel "kakati", pa ni hotel sesti najo, tako, da bomo morali še malo počakati... user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 12:16:00   
Udb
Bodi vesela in ga lepo vzpodbujaj. ČE želi seveda!

Trenutno je pač taka moda, da se gre iz plenic šele pri 3 letih (povprečje). Potem pa vprašaj mamo do kdaj si bila ti v plenicah. Moja pravi, da do 1 leta. Ker so bile plenice pralne in si težko dobil varstvo, če je bil otrok še v plenicah. Pa nisem nikoli imela nobenih travm.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 12:40:17   
srki
Ja to je pa superuser posted image

Pri nas je ravno obratno, ve, kdaj ga lulat, pokaka pa se kar v spodnje hlačke. Upam, da bo tudi to kmalu "dojel". Zadjič je sicer rekel, da ga kakat, pa je bilo že prepozno, so bile že obresti v hlačkahuser posted image .

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 14:16:43   
Ninica
Naša je stara 20. mesecev in tudi že ve kdaj ji je lulat. Zjutraj se kar sama prosi na kahlico in se lepo polula. Popoldan, ko prideva iz vrtca je brez pleničke vendar jo ves čas sprašujem ali ji je lulat in jo na vsake toliko dam na kahlo.

LP, Ninica

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 14:23:08   
Pilar
Ja, ste pa res hitri. bravo.
Pri nas bo pa starejši star dve leti, pa niti slučajno ne mara kahlice. Pokaže, da bo kakal( se prime za nos) in če mu gem po kahlico, se takoj upre.....enostavno noče.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 21:58:10   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image
Naša od 10m redno kaka na kahlico, lulanje je prišlo na vrsto pozneje. Spodbujaj in se potrudi, da ne boš zamudila priložosti, četudi bo kar nekaj nesreč. Pri nas so še tudi, posebej če imamo veliko obiskov oz. 'poln' dan z veliko dogodki.... Jaz sem se znašla tako, da sem ji v gatke dala zloženo tetra pleničko, da se nesreča ni preveč zlila po tlehuser posted image
Capinka je suha čez dan od 21m, zadnja 2m je bila tudi ponoči (oz. 1x na 2 tedna je bila plenička mokra), ravno ko sem ji hotela te dni začeti dajati le hlačket tudi čez noč, je zbolela, ima visoko vročino, pa je ne bom zdaj še s tem matrala, bom počakala nekaj dni.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 23:00:20   
darjavid
Naš Vid gre na veliko potrebo na kahlico približno od 10 m. Takrat je počepnil in rekel kakam, še kahle nisem imela kupljene, ker ga nisem takoj resno jemala!!! Sedaj je star 20m, pa se mu zelo redko posreči pravi čas povedat, da lula. Ponavadi že ko stoji v luži reče LULAM!!! 

HuAnita se ti pridružujem pri nočnih zizilandih kot praviš ti!!!! V teh 20 mesecih sem spala celo noč,samo takrat, ko sem bila v bolnici po operaciji slepiča!!!

Sploh me ne vleče spat, ker takoj ko pridem v spalnico reče MAMI PAPO!!!!
Se pa s tem nekako ne obremenjujem več, eni spijo 12 ur od 2 m, moj pač ne spi, kaj naj? Enkrat se bomo že naspali, za nazaj, če ne prej ko v penzjonu!!!

lp, veselo kakajte in lulajte pa spite, če lahko!!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 23:44:42   
lojzika
Naš tudi lepo pove včasih da ga lulat kar na enkrat ga je prijelo, je pa zdaj star 18 mesecev je pa full nerodno ker je zima.

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2006 21:58:20   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Bodi vesela in ga lepo vzpodbujaj. ČE želi seveda!

Trenutno je pač taka moda, da se gre iz plenic šele pri 3 letih (povprečje). Potem pa vprašaj mamo do kdaj si bila ti v plenicah. Moja pravi, da do 1 leta. Ker so bile plenice pralne in si težko dobil varstvo, če je bil otrok še v plenicah. Pa nisem nikoli imela nobenih travm.

Ja, jaz sem ravno zadnjič moji mami razlagala, kako otrok do 2. leta itak ne dojame, kako mora zadržat lulanje in se polulat v kahlico, pa je rekla, da je mene dala pri 6ih mesecih na kahlo in da sem vanjo lulala od 8. meseca naprejuser posted image  Zdaj mi pa nič več jasnouser posted image  Pride pa tole lulanje v plenice do 2, 3 let fajn proizvajalcem plenicuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!