Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 11:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi,da sem to videla v zeliščnih lekarnar.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 11:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
to sem videla v starem delu kranja... hm trgovina...hm mislim da "lučka", naravna trgovina v sklopu trgovinc zraven limonija (levo od limonija) zraven bivšega, začasnega massa! Joj upam,da nisem zakomplicirala!!!
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 11:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi vedela. Nisem iz teh krajev.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 11:55:28
|
|
|
|
moder
|
V Šenčurju, ni ravno Kranj, je trgovina Logar, kjer imajo vse za čebelarje, pa tudi darilne izdelke iz medu. Poglej na www.logar-trade.si.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 11:57:02
|
|
|
|
moder
|
še enkrat link www.logar-trade.si prejšnji ne dela, je ena pika preveč. so me preveč slovnico učili.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 12:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ne bi vedela. Nisem iz teh krajev. Vem, ti se spoznaš samo na izdelke iz hmelja in grozdja. Oproščeno. Hvala za odgovore. Moder, sem šla gledat na spletno stran, ampak so pod darili navedeni samo neki modelčki za vlivanje sveč in še ena šara. Zgleda, da jih bom res staknila kje v natura trgovinah. Hvala!!
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 12:38:01
|
|
|
|
polona2
|
Mogoče imajo v trgovini Desetnica, v starem delu Kranja, greš samo po tej ulici, kjer je bil prej Mueller, naravnost proti Prešernu. Samo imajo navite cene, da te že prej opozorim, če vtipkaš na Najdi.si "med v glinenih lončkih" ti vrže ven kar nekaj zadetkov.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 12:42:44
|
|
|
|
polona2
|
Če pa bi imela med v kakšni drugi darilni embalaži, lahko kontaktiraš; http://www.pr-katr.dovje.net/ imajo male lončke medu z orehi, pa med s suhim sadjem, propolis itd., vse lično zapakirano v lesene embalaže, po želji pa ti napišejo tudi posvetilo, še mob. 041 440 647.
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 17:29:17
|
|
|
|
dory
|
kwa pa k nam prid:)
|
|
|
|
RE: Kje v KR naj staknem...? 1.12.2006 22:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Morm sam povedat, da sem naslov prebrala "Kje v Kr naj vtaknem" ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?