Anonimen -> RE: Speedy ali Freestyle? (1.12.2006 11:53:16)
|
Jaz sem imela najprej speedi-ja, pa smo menjali za freestyle-a. Res da je kar se zlaganja tiče malo problematičnejši, pa več prostora zavzame v avtu, sam če kolesa pobereš dol (kar gre z enim klikom), ni take panike. Jaz sem na koncu že popizdevala zaradi speedi-ja, ker se ni dal čisto posest (pa tudi poležt ne), tamala je sedela v njem popolnoma zverižena (tudi potem, ko smo kupili dodatni vložek, da ji je bil voziček bolj prav, ker je za tako male enostavno prevelik), ker se ji ni dalo potrudit sami pokonci sedet in je bilo ful slabo za njeno hrbtenico, pa ona ima zelo rada ta lok spredaj in nam je tudi manjkal. Zdaj smo vzeli freestyle-a in smo veliko bolj zadovoljni. Je res bolj štorast za zlagat in dat v avto (pa ga itak redko v avto dajemo, ker imamo v avtu stalno voziček-marelo), ampak mi druge stvari preveč odtehtajo. Ko spi, jo lahko čisto poležem, drugače sedi lepo pokonci in vzravnano, sedež lahko obrnem proti sebi ali stran od sebe, česar speedi nima, vodljiv je ravno tako kot speedi, glede tega ni nič drugačen, pa tamala je vsa srečna, da se lahko za lok spredaj drži. Adriana, naš speedi je bil peščene barve, pa se mi ni tako grozno občutljiva barva zdela. Sigurno se prej pozna kaka packa gor, samo ne vem, ali smo ga mi tako dobro čuvali ali enostavno ni občutljiva barva (ali pa material [sm=zmeden2.gif]). Smo pa vseeno freestyle-a vzeli rdečega.
|
|
|
|