voziček Quinny Buzz - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Luskan -> voziček Quinny Buzz - pomoč (1.12.2006 9:54:19)

Pozdravljene!

Imam voziček Quinny Buzz in vse tri "nastavke" - košaro, lupinico in športni sedež. Z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] - star je tri mesece in pol, hodiva na zelo dolge sprehode in včasih v košari ne spi, zato želi gledati okrog, vendar bolj malo vidi. Zanima me, kdaj ste dale svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v športni sedež in kako ste rešile težavo v zvezi z obliko športnega sedeža - saj veste, preveč je podoben stolu, kar še ni primerno za tako majčkene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Saj bi ga dala v lupinico, vendar se mi zdi, da bi mu na dolgih sprehodih moralo biti udobneje.

Hvala za odgovore in lp.




Žabbaa -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (1.12.2006 10:18:48)

Tudi mi imamo Quinny Buzza-a in imeli smo enak problem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Nič ni videl in je bil jok, da sem ga morala nositi dokler ni zaspal potem pa v košaro in na sprehod, ko pa se je zbudil  je bil mir in je lepo ležal cca pol ure, potem pa ven. Poiskusila sem mu podložiti vzglavje, vendar ni zaleglo.Pri štirih mesecih in pol sem ga položila v športni del, tako da je naklon najnižji in obrnjen proti meni,pa mu ni bilo udobno, pa sem dala not še zimsko vrečo in je bil zadovoljen(končno!).Res bi mogel pri temu vozičku vse skupaj mal drugač pogruntat.Moj že od četrtega meseca noče biti več v lupinici, ker ga omejuje in če ga še bolj debelo oblečem je pa itak jok.
Upam ,da ti bo katera znala bolj pomagati. Pa srečno!




petka -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (1.12.2006 11:11:11)

Še ena. Tudi mi smo našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] po treh mesecih izselili iz košare Dreamy. Zatem smo ga kakšen mesec vozili kar v lupinici, po četrtem mesecu pa v športni sedež, po rito pa sem mu dala zloženo brisačko, da se ni "vozil" sem ter tja.

Skratka, za prehodno obdobje priporočam lupinico, pa še bolj preprosto je!

lp 




lenika -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (1.12.2006 12:12:51)

Mi imamo sicer Quinny speedy, smo se pa od 3. do 4,5 meseca vozili v lupinici, potem je šel pa v športni del.




julam -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (1.12.2006 14:58:20)

Nekje od 3. do 5m smo uporabljal lupinico, potem pa športni del -  smo dali naklon 45, pa ni bilo treba nič podlagat. Če je pa zaspal, smo pa sedež spustili dol. 




lolipop -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (2.12.2006 20:07:10)

Košara do 5. meseca, potem športni del. V lupinici se ni maral voziti, mu je bilo preveč vroče.




shooo -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (3.12.2006 23:39:55)

smo imeli isto tezavo.
pri 3 mesecih se je iz kosare preselila v lupinico in se je v njej vozila do 6 meseca- se mal vec.ko je ze skoraj cisto samostojno sedela pa hop v sportni sedez. od zacetka ji je bil malce presirok samo se mi je zdelo ok, je bilo poletje pa vrocina...odspodaj sem ji dala dve planicki, na eni je lezala  eno pa postrani da zafilas praznino.
a vasi buzzi kaj cvilijo?




KaMa -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (3.12.2006 23:48:21)

Mi imamo isto situacijo kot žabbaa, ampak nimamo zimske vreče :( Zdaj razmišljam o nakupu, pa se mi zdijo kar drage...(Sem jo mislila kar v kombinezonu probat dat, pa ji prvič ni blo všeč).

Glede cviljenja - mi smo dobili rabljenega (kake 4 leta mora bit star) in se mi zdi, da je šele zadnje čase začel včasih cvilit pri kolesih. Se bojim, da zato, ker moramo našo miško vedno tak rukat in jo vozit po grobih terenih, da zaspi ;)





Žabbaa -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (4.12.2006 17:18:50)

glede cviljenja-smo ga našprical z wd40 in je bilo potem ok




lolipop -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (4.12.2006 20:30:59)

Mi smo imeli (imamo) pa problem z zlaganjem. Se prav bojim dežja in snega. Pa ko zložiš, je torba spodaj. In če tla niso suha in čista, je torba .... Ne vem na kaj so mislili, ko so da dizejniral. Drugače mi je najbolj svetski. 




Misa masa -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (4.12.2006 20:55:55)

Moj Buzz tudi cvili, sem vprašala v Baby centru, kjer smo ga kupili, pa so rekli, da je to zaradi praha, ki se nabere in je treba očistit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Si predstavljate, da za tak denar, pa mi voziček cvili, kot da je star 10 let, res nerodna reč. Bom pa še probala z WD 40.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.12.2006 16:19:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




kofetek2010 -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (5.12.2006 16:38:39)

naš Buzz tud ne cvili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] je uspešno v uporabi že skoraj 1 leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

je pa zadnjič Zapp nekaj cvilil, a se mi zdi, da je nehal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




zmajči25 -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (5.12.2006 23:29:37)

Naš Buzz tudi nič ne cvili, prvič slišim za kaj takega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Imamo pa ga pol leta. Mi smo našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vozili v lupinici nekje med 3. in do dopolnjenega 4. meseca starosti, potem pa smo jo dali v športni del in malček podložili, sicer pa je itak lepo sedela (ob opori) pri 4. mesecih.
Sedaj se vozimo lepo zadekani v zimski vreči, ki je ful praktična (ima zadrgo okrog in okrog vreče) in mi ni bilo žal dati 15 jurjev zanjo.
Kar se tiče torbe za previjanje pa je za moje pojme malo zgrešen dizajn, ker jo je treba dol snet, ko voziček zlagaš, da je čisto ne umažeš. Mi smo zato kupili posebej torbo za previjanje, ki je sicer namenjena za Quinny Speedyja, vendar je barvno usklajena tudi z Buzzom in sem dosti bolj komot.
Drugače pa "Buzz rules"! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (čeprav mi je tudi Zapp ful všeč.....)




jacka -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (9.12.2006 13:05:59)

Čau.

Glede športnega sedeža - mi ga po nasvetu fizioterapevtke uporabljamo v tem položaju: otroček gleda proti tebi, sedež je na najnižji stopnji- vsaj mislim, da ne gre bolj dol, otroka pa "založiš" oz. podložiš z brisačo ali dekico- narediš svitek v obliki črke U, daš pod rito oz. nogice in ob straneh, tako, da otroka fiksiraš. Smo pa to začeli prakticirat v 4,5 m. Naša mala sicer vedno zaspi, drugače pa po mojem lahko tudi obrnete sedež v smer vožnje, da bo vsaj kaj videt - razen mamice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tud naš Q. cvili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].  Uporabljamo wd.

ALI ima kdo občutek, da voziček ni prav stabilen - na klancu, v določenih obratih...???





Urška// -> RE: voziček Quinny Buzz - pomoč (9.12.2006 15:32:11)

a ste probale tam na sedalu ob strani sedež znižat?gre ful lepše sedet, mi smo našo vozili v športnem delu od 3m dalje, pa en mali pojšterček sem ji podložla pa je blo OK




Stran: [1]