|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče spat
1.12.2006 9:53:50   
Laubica
Prosim če mi katera svetuje KAKO naj mojemu 7 letnemu sinu dopovem da mora spat.Vpostelji je ob 20h zaspi pa ob 22.30h.Kako za user posted image user posted image user posted image user posted image  ga naj uspavam,NOČE in noče spat ,pa se lahko kregam ,lahko grozim da bova šla k zdravniku da ga pregleda in da vitaminsko inekcijo,pa ne vem kaj še vse sem delala.Zjutraj se pa takoj zbudi.Samo kaj ko ima TAKE podočnjakeuser posted image user posted image Kaj naj naredim,je pa i njim glede spanja problem že od kar se je rodil.6X na noč se je zbujal do 1.5 leta.In potem zjutraj ob 5.30 bil buden že kot sredi dnevauser posted image On lahko gre ob 23h spat pa se bo zbudil ob 7h tako da res ne vem ali imamo doma fenomen ki ne rabi spanja ali kaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče spat
1.12.2006 10:13:40   
total
Tudi moj 2 letnik ga biksa ponoči in upam,da bo kaj kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 10:17:44   
Laubica
Total upam da močno upaš ker jaz že 7 let pa nič ne pomagauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 10:24:27   
total

IZVIRNO SPOROČILO: jaca

Total upam da močno upaš ker jaz že 7 let pa nič ne pomagauser posted image

Joj jaca ne me strašit,včasih kak dan dober spi,sicer nikoli celo noč...danes je pa bil grozen,res ne vem kje sm ga usrala...user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 10:34:53   
živa
Jaca, jaz sem bila ista oziroma še hujša, ker sem zjutraj rada spala. Vsak dan sem bila v postelji ob isti uri in se nato več ur zvirala (telovadila, skakala ipd.). Nisem mogla spati. To se je spremenilo v srednji šoli, ko bi kar naprej spala in bi bila sposobna zaspati ob treh in spati do jutra, ker sem bila tako utrujena.

Danes mislim, da bi mi starši pomagali zaspati, če bi mi v postelji dovolili imeti prižgano luč in brati knjigo (priznam pa, da sem knjižni molj). Če bi mu npr. pustila, da je pokonci in opravlja kako mirno dejavnost, bi mogoče zaspal v krajšem času.

Sama pa žal s svojim otrokom še nimam takih izkušenj, ker je star 10 mesecev. Me pa mogoče še čakajo user posted image .

Lp,

živa   

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 11:24:49   
Laubica
Živa on v temi tako noče bit,tako da imam v spalnici luč , od njegove sobe vrata pa odprta da ima svetlobo,v posteljo pa si on ta ali tak vredno vzame igračo z katero se nekaj časa igra,potem se pa meče kot riba na suhemuser posted image in močno dvomimda bo on kdaj spal ,sem mu pa rekla da kobo pa v disco hodil pa jaz njega zjutraj ne bom pustila spat,ko on mene ob 7 vedno zbudiuser posted image aja pa sem mu do lani vsak večer še knjigico brala ,pa nič ne pomaga tako da sem to opustila,ker zaspi tako ne reče sam za knjigo pa tudi ne

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 11:35:59   
živa
Žal, ste očitno brezupen primer user posted image .

Vso srečo!

Lp,

živa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 14:20:21   
hariba
Jaca on je očitno tak tip človeka, ki rabi malo spanja. Moj 11 letnik je tudi takšen. On tudi vsaj do 22;30 ne zaspi, pa če se mečem po trepalnicah. Meče se po postelij, govori bedarije... Že kot dojenček je bil problematičen glede sapnja. Jaz ga ne silim več spat, mu pustim, da bere ali gleda tv, ker sicer zbudi mlajša 2 in potem je šele user posted image . Rabi znatno majn sapnja kot mlajša 2, že od rojstva dalje. 

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2006 22:40:39   
Laubica
Torej naj ga pustim in naj hodi z podočnjaki po svetu user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2006 13:14:24   
hariba
Ja ne vem, poskusi ga čez dan čim bolj utrudit, čim več športnih aktivnosti, samo pri našem tastarejšem to ne vže, pri tamalih dveh zelo. Hodi tavelik 4 krat na teden na nogomet, 1 krat tedensko ima še judo. pa tudi sicer, konapiše nalogo ogromno divja z rolerji, kolesom, meče žogo na koš, a zvečer je še zmeraj pol energije. Edino v avto med malo daljšo vožnjo je skoraj zmeraj zaspal, še zdaj kdaj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2006 20:28:40   
alpog
Lahko se tolažiš s tem, da so otroci, ki potrebujejo manj spanja pametnejši!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.