katis
|
Ojla cukrček. Hvala za tole. Eni so pa res kreteni. Žal jih je kar nekaj med zdravniki... Sicer pa moja G je čisto luštna in je to bolj rekla v smislu, da naj res pazim pri prehrani. Ni pa nič omenjala, da bi karkoli lahko bilo narobe in podobno. Samo da pri takšni teži običajno priporočijo, da se ne bi nič zredila. Vendar jaz bom najbolj gledala na to, da bom jedla zdravo in za enega, ne pa za dva. Ker vem, da si doječek že vsam vzame kar rabi. Pa če bom lačna, bom pač jedla. Stradati nikakor ne misli. Vidim pa, da mi paše jesti tako, vsak drug ali tretji dan bolj ločevalno. Zvečer mi pa itak skoraj nikdar (kar sem noseča) zvečer ne paše drugo kot kakšen jogurt in sadje - predvsem pomaranče. Aja, še nekaj. Jaz lenoba grda, se spravim slikce skup dajat včeraj zvečer in itak, da nisem uspela zrihtat albuma. Zato punce, mal še potrpite prosim. Ampak definitivno bo kmalu!!!! Še nekaj glede zdravnikov - od mojega oče in sestra sta zdravnika in sta oba prav simpatična in prijazna. Najdejo se tudi taki, ki se s svojimi pacienti radi malce pohecajo, da je lažje. Seveda imam jaz sedaj pač ta družinski privilegij, da bi lahko lažje kakšnega zdravnika zamenjala, če bi kje imela probleme. Ampak kaj takega, bi izkoristila le v skarjnem primeru. Če pa bi mi kak zdravnik rekel tako kot tebi curkeček, bi pa sigurno menjla. Človek rabi oporo in prijazen nasvet. Že tako si v nosečnosti bolj občutljiv za vse, potem se pa tak kreten najde. Oh...jaz bi ga kar zgrizla od togote. Jaz sem imela nekaj problemov nekoč s svojo osebno zdravnico. Večkrat je bilo kaj tako čudnega, no najbolj pa, ko sem ji govorila, da bi rada šla na pregled za ščitnico, ona me je pa samo v lab. poslala in ker je bilo tam ok, je ves čas vztrajala, da NE MORE BITI NIČ NAROBE. No, ko sem šla pa samoplačniško na UZ so mi pa našli tumorje po celotni ščitnici in s tem tudi začetek golše. Ker je bilo to ravno nekaj mesecev po smrti babice zaradi raka in je ona to tudi vedela, je potem postala povsem druga in precej bolj človeška. Sedaj smo v prav dobrih odnosih in jo moram pohvalit. Torej se včasih kdo tudi 'nagliha'. LP