Baucka -> RE: Fitobalm (Bimbi) in Gorenjske lekarne (30.11.2006 15:54:00)
|
Za to mazilo sicer ne vem, obstaja pa takšno mazilo v Avstriji Baby Luuf. Pediatrinji sem tudi povedala, da ga uporabljamo in je rekla, da je vredu. Tudi v Avstrijski lekarni mi je rekla, da se vredu obnese ob prehladih. Za manjše od 6 mesecev ne sme vsebovat mentola, kar tudi ta od Fitobalm ne vsebuje. Je pa res, da slovenske lekarne propagirajo samo svoje. Ko je bila Ema prehlajena in sem povprašala po takšnem mazilu v naših lekarnah, so mi rekli da ne obstaja. Priporočala mi je naj ji s toplo pleničko prsi pokrijem, da bo lažje dihala. Ko sem ji pa rekla, da v Avstriji pa takšno mazilo obstaja, je samo rekla "ja v Avstriji pa obstaja". Svetovala pa mi ni naj grem čez mejo in kupim, če je vedela zato. Takrat sem bila zelo razočarana nad našimo zdravniki in farmacevti, da se jim 4 mesečni otrok nič ne smili, ko ne more dihat in posledično se s težavo doji. Pričakovala sem pomoč in nasvete in jih nisem dobila, samo da nebi kje kaj prometa tujcem naredila. Ko smo ji začeli prsi mazati s tem mazilom je bilo takoj boljše, saj ta eterična olja hitro odprejo dihalne poti.
|
|
|
|