kaj za malico (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

simonalokar -> kaj za malico (30.11.2006 10:00:14)

Živjo mamice

Mene pa zanima kaj dajete jesti svojim 9 m srčkom za zajtrk, malico  in večerjo. Kajti vidim da skoraj vedno dobi enako. In ali ste imele problemov z uvajanjem kruha. Ter koliko obrokov dobijo na dan.

Hvala že v naprej.

radovednica_ -> RE: kaj za malico (30.11.2006 10:58:51)

ojla

naš zjutraj dobi zizo, malo kasneje je kruh ampak nič namazan potem ima kosilo..za popoldansko malico pa je banano al  jabolko al skuto al jogurt pa še kej se najde potem pa zvečir rižolino ali keksolino nato pa zizo in spat.. je pa čist res de se včasih zdi de je eno in isto

Maleal -> RE: kaj za malico (30.11.2006 11:36:38)

zajtrk-mleko iz flaške
malica-čokolino,kruh s pašteto,sirnim namazom,kruh namočen v mleko,rogljiček,krof,polenta,gris,hrenovka,..
kosilo-isto kot mi2
malica-sadje,jogurt,puding,piškot
večerja-eden od linotov

Anonimen -> RE: kaj za malico (30.11.2006 12:26:52)

moj bo tudi star 9 mesecev. Zjutraj mu naredim keksolino. Za malico jogurt kakšen keks ali kruh zraven. za kosilo tako kot mi vedno ima zraven zelenjavo. Popoldan sadje mu zmiksam ali jogurt. Zvečer mu naredim keksolino. Iz flaške ne poje veliko ima raje kaj na žlico. Je čisto use kar mu dam samo čokolino ali čokolade noče.

Me pa zanima koliko kg imajo vaši otroci. Moj jih ima skoraj 10. Rodil se je z 2.490. Vendar sedaj zelo rad je. A ni malo preveč?

Mateja82 -> RE: kaj za malico (30.11.2006 13:16:42)

zajtrk: keksolino ali gresolino
malica : kruh, mleko pred opoldanskim spanjem
kosilo: ponavadi to kar midva jeva ali pa ji skuham posebaj
malica :jogurt, skuta,sadje, ponavadi pa kar  mleko pred popoldnaskim spanjem
večerja: kakšen piškot in še vedno mleko po flaški, včasih ji uspem tud kakšno žlico linota v usta spravit.

Je še zelo navezana na  mleko brez njega nemore zaspat, žlice nima  preveč rada. Poje pa za moje pojme zelo malo in  ima prefinjen okus ( beri izbirčen) . Le po kom ???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

TONČI. -> RE: kaj za malico (30.11.2006 19:13:26)

Gres, polenta, proseni kosmiči, mleko s kruhom, kaša
Čežana iz jabolk, korenja, cvetače,......

Obroki; hm imam pravega jedca doma. On bi samo jedel, pozna se mu pa nikjer.
Zjutraj ko se zbudi okoli 7-8 ure -poln krožnik ene mlečne jedi,
potem nekaj malega sadje ali pa kruh,
pred popol. spanjem ob 11 flaša mleka
Potem je kosilo z nami 14.30uri
potem sadje ali kaj podobnega
Ob 17 kaj mlečnega (zgoraj napisano)
Ob 19 gre spat in še flaša mleka

Star je 13m. Ampak tako imamo že od vedno. Samo da je včasih šel spat tudi popldne.

Stran: [1]