zamrznjenčki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

goga14 -> zamrznjenčki (29.11.2006 10:46:12)

Pozdravljene forumke.

A je mogoče med vami katera, ki je prišla na vsaditev zamrznjenčkov in niso bili v redu, se pravi ni prišlo do vsaditve. Zanima me na kakšen način vama je bilo podano in argumenirano, da postopka ni bilo.

goga14

Saša27 -> RE: zamrznjenčki (29.11.2006 10:51:22)

Goga14, tudi mene to močno zanima kajti tudi jaz grem januarja/februarja po zamrzjenčke.

goga14 -> RE: zamrznjenčki (29.11.2006 14:45:40)

A že imaš otroke, zamrznjenčki so le ostanek ali je to nov poskus z njimi? Midva imava, dva sta ostala pri prvem poskusu. Po letu in pol sva se odločila, da dava možnost življenja tudi tema. A se ni obneslo že na začetku. Kako sva razočarana glede pristopa in podanih informacij zakaj nista vredu ti bom javila v naslednjem javljanju.
lp

Saša27 -> RE: zamrznjenčki (30.11.2006 13:34:06)

Čestitke, vidim, da ti je ratalo v prvem postopku, jaz še na žalost nimam otrok, zamrzjenčke imam pa od drugega neuspelega postopka IVF, upam, da ti po uspelo zanositi.

goga14 -> RE: zamrznjenčki (30.11.2006 20:58:19)

A po prvem neuspelem poskusu nisi imela zamrznjenčkov? Ja res, nama je uspelo v prvem poskusu, vendar ne glede na to sva se še katerega novega člana neizmerno veselila. Občutkov, da do tega ni prišlo se ne da opisati.

lp

Stran: [1]