Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste ki so že rodile,vprašanje? 4.12.2006 9:02:56
|
|
|
|
didi1
|
Jaz sem bila tudi rezana, pa samo šivanje in celjenje me sploh ni bolelo, bolu me je križ in trtica.Za znort!
|
|
|
|
RE: za tiste ki so že rodile,vprašanje? 4.12.2006 14:06:56
|
|
|
|
Ninica
|
Mene so prerezali zaradi vakuuma in so mi že prej rekli, da pa zdaj dobim eno lokalno inekcijo in da me bodo morali malo prerezati. Samega rezanja in šivanja nisem čutila zaradi lokalne, me je pa bolelo ko so me šivali odznotraj, kjer sem se malo raztrgala, mi je pa z nečim pošpricala tako, da sem bila vsaj na miru .
|
|
RE: za tiste ki so že rodile,vprašanje? 5.12.2006 22:09:17
|
|
|
|
viv_
|
Povsem možno je, da te ne bodo ne rezali in ne šivali... 2x sem rodila, pa nisem bila nikoli ne prerezana, ne strgana . Tamali sta imeli pa obseg ena 34, ena pa 35 cm.
|
|
RE: za tiste ki so že rodile,vprašanje? 5.12.2006 22:40:51
|
|
|
|
Pilar
|
Se podpišem pod Viv. Rodila sem 2x in nikoli nisem bila raztrgana niti prerezana.
|
|
|
|
RE: za tiste ki so že rodile,vprašanje? 5.12.2006 23:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je baje to kar pogosta praksa... . Če te zanima-v zadnji Sobotni prilogi je en lepo berljiv intervju s porodničarjem (imena se ne spomnim, SP je pa že v smeteh), ki med drugim pravi tudi to, da je tako pogosto (velikokrat preventivno) rezanje nepotrebno. On razlaga tako, da se tkanina, ki jo malo narežeš, še lažje in bolj strga od tiste, ki ni. Saj je neka logika v tem, se mi zdi. Ti pa priporočam članek v branje, veliko stvari o porodu je lepo napisanih
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?