katis -> RE: KONČNO 90.dan....MAčke..zmagale smo! (29.11.2006 8:03:00)
|
Jutro! Bravo MAČKE! Super ste! In čestitam vsem za vztrajnost in minus kilce. Jaz, kot izgubljena mačka sploh nisem uspela prit tule do vas. Saj veste, pred poroko sem mrknila potem pa ni bilo nič več glasa z moje strani. Gužva punce, nenormalna gužva me je popolnoma blokirala. Najprej sem bila povsem izmučena od poroke in kompletne organizacije, tako da sva bila oba prav vesela, da nisva šla na poročno potovanje. Potem me je malo gripa napadla in nato seveda še grozljiva gužva v službi (plani 2007, obiski... še sedaj se komaj komaj lovim pri vsem tem). In moja dieta. Trenutno na odlogu do nadaljnega. po poroki se nekako nisem mogla več spraviti v hujšarski ritem - potem je bilo še nekaj rojstnih dnevov in sem kjer sem. Sedaj bo definitivno pavza za nekaj časa, potem bomo pa videli, kdaj naprej. Vsekakor z RR! Tako je lažje. Punce, toliko zanekrat. Ko pridem domov, bom danes imela malce časa in končno prebprala zadeve za nazaj, da vidim, kaj vse ste počele, ko mene ni bilo tule :) Lepo zaključite dan s tortico! Saj je OH za zaključek, če se prav spomnim? In še enkrat čestitke vsem!!!!
|
|
|
|