Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 30.11.2006 16:38:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Uh, pri nas je letos ful problem, moramo imeti skoz plan A in plan B in plan C; predvsem zaradi mojega PDPja...niti za Božička še ni znano kaj bomo jedli, če sploh bomo. Ampak zgledalo bo nekako takole: Plan A: nisem še rodila - greva z mojim h kolegom na večerjico (kuha od prijatelja punca) in tam skupaj še z parimi drugimi pričakamo novo leto (do 12h bom pa že nekak zdržala ) - naslednji dan sarma pri moji mami Plan B: rojevam - potem jaz ne jem ničesar, moj je na bolniških sendvičih, seveda če bo tisti bifetek sploh odprt ; to je najbolj poceni varianta - gre naslednji dan sam na sarmo k moji mami plan C: smo že trije (tako kot planiramo) in sva z lubijem doma, ter jeva melone in malo pršutka, pa sirček, olive - tko na easy narazek, mogoče še malo francoske solatke, pa popečeni kruhki z baziliko. Ob 12h bomo 100% bedeli - no, vsaj mi2 - naslednji dan moja mama prinese sarmo k nam
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 30.11.2006 21:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz, mami & oci bomo imeli orehove palacinke baje ... Luna pa kr brikete Ce ne bo palacink bo pa zame sigurno kak piscancji file Prsuta, sarme, francoske .. itak ne jem
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 30.11.2006 21:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
London_paris, če boš dojila, bo po moje plan C odpadel, ker bo sicer otročka raztrgalo - sploh kar se melon in francoske tiče... Sicer pa, vsak po svoje. Mi bomo jedli standardno: polnjene kanelone s sirom in francosko solato. Aja, pa pohane olive. Njami.
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 8:39:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Skutica: šele zdaj sem pomislila...šit
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 8:46:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem pri obeh jedla vse to in še več, pa ni noben imel niti enega samega krča. No, pršuta ne jem, tako da ne vem, kako je s tem, ampak francoska in melona sta bili pa čisto neškodljivi.
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 10:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo imeli pravi gurmanski silvestrski meni s štirimi hodi: Ana: mlečni riž (whatta sprememba!) Dojenček: silvestrski napitek iz mlečnih žlez Ata: se bo nažrl pri tašči, drugače ne bo za zdržat Jaz: saj veste - sadja ne, zelenjave ne, čokolade ne, solate ne, alkohola ne, mastnega ne, kislega ne, sladkega ne, mrzlega ne, vročega ne, postanega ne, rjavega ne, belega ne, črnega ne... najbrž bom pila čaj za dojenje
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 11:06:29
|
|
|
|
sato
|
Pri nas tudi ni silvestrske večerje, naredim narezek, francosko, biftek...več, kot jesti pa tudi ne moreš, čeprav je noč dolga . Skuham pa sarmo- za dan potem... Fino večerjo pa pripraviva na božični večer- takrat okrasimo smrečico, povabimo starše in po slastni večerji hitimo odpirat darila.
|
|
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 2.12.2006 9:36:32
|
|
|
|
Mariposa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skutica Mi bomo jedli standardno: polnjene kanelone s sirom in francosko solato. Aja, pa pohane olive. Njami. Jaz se bom pa kar k skutici povabila Mi zaupaš recept za kanelone s sirom in pohane olive?
|
|
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 2.12.2006 16:00:22
|
|
|
|
Moyca_
|
uff, ene boste imele pravo pojedino. Kaj res že sedaj veste kaj boste imele za večerjo? Prave perfektne gospodinje Zgleda, da se bom tudi jaz k eni povabila
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?