Cepljenje proti gripi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

cal -> Cepljenje proti gripi (28.11.2006 16:47:25)

Naša Brina je pravkar dopolnila 2 leti, lani je imela bronhitis in virusno pljučnico. Nevem ali bi jo cepili ali ne. A ste vi cepili svoje  otročke te starosti in ali je potem to  nujno potrebno  potem vsako leto ? Če ste jih mogoče lani, a so bili potem kaj bolani? Hvala za odgovore.

* Mateja * -> RE: Cepljenje proti gripi (28.11.2006 17:13:12)

Jaz sem tud pred to dilemo, vendar ga za sedaj sina še nismo cepili! Pediatrinja to svetuje, vendar je ne jemljem preveč resno, pulmolog je tud tko svetoval, vendar je povdaril, da ko bo popolnoma zdrav. Zdej je pa tak prehlajen že mesec dni. Pediatrinja pa kar sili, včeraj ko sem ga peljala poslušat plučka, ker ma katarčk, mi ga je tla cepit!! Zaenkrat ga ne bomo, se bomo pa doma vsi cepili, tko kot smo se lani, pa ni nihče zbolel, res pa da ni bilo veliko gripe, vsaj na našem koncu ne!!!

bskrle -> RE: Cepljenje proti gripi (28.11.2006 21:42:02)

Meni je odsvetovala, navedla je razloge kot jih lahko prebereš v današnji Oni. Otroke imam stare od 4 mesecev do 4ih let. 

vanč -> RE: Cepljenje proti gripi (30.11.2006 12:42:37)

Nam je toplo priporočala cepljenje proti gripi. Cepi se lahko otroke od 6.mesece dalje. Mi smo v čakalni vrsti,ker smo se pozno odločili in tudi ne vem če se sploh bomo, ker smo že 1 mesec skozi bolani.

NIN@ -> RE: Cepljenje proti gripi (30.11.2006 14:28:50)

Če res ni obvezno raje ne!!! Ker je to cepivo tudi škodno ne sam koristno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lp
nin@

Stran: [1]