ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Od kod le takšna skrb žensk za videz, ne pa za tehniko, športni trač, igre z žogo itn., če ne od tega zavedanja? Hihi, z ostalim se strinjam, joe, s temle pa ne vem če... V večini primerov sicer 100% velja, ampak daj mi razloži tole: sama se pa nisem nikoli kaj dosti zanimala za svoj videz, še nikoli se nisem našminkala, razen za maškare, pa se mi zdi, da je najboljše, če tako ostane:), o modi nimam pojma, ves čas sem v kavbojkah ali trenirki... Obožujem pa tehniko , če kaj v Delu preberem, je to šport, navijam za naše plavalce in plavalke, veslače, Olimpijo,... jasna so mi pravila iger z žogo, čeprav sama nisem preveč dobra v tem (žoga je čist preveč okrogla, da bi ostala v mojih rokah, pa nikoli ne vem, kam bo skočla... )... No, totalno čudna skratka, ampak glejga zlomka , s fanti pa nikoli nisem mela problemov, da me ne bi marali, prej sem se jih včasih morala otepat kot obratno... Kak bi pa ti tole razložu? Mogoče pa samo tako dišim, hehe Sicer mislim, da nisem neka lepotica, navadna punca pač, samo se mi zdi, da če bi se sama šminkala, sigurno ne bi bila lepša, hehe:) pa na sploh se mi zdi grozno to nosit okoli na sebi, že za maškare komaj zdržim... Še bolj zoprno ko modrci ...
|