|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.11.2006 22:10:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: S taščo pod isto streho
30.11.2006 7:22:13   
AKŠ
ej  točno tko nalin - jaz sem jo na začetku celo klicala "mama ime".  Sama sem se trudila kolikor sem se lahko. Ampak kdor ne pozna situacije oz. ni dal skozi to kar sem dala jaz, težko govori o zadevi.

Lahko rečem samo še to. Prijateljice ki jih imam, so rekle da bi glede na situacijo ki sem jo preživljale, zadevo zaključile že vsaj pol leta prej....in tudi v večini primerov te kolegice "mojo taščo" poznajo iz prve roke in vsaka lahko potrdi, da žal ženska nima vse pošlihtano v glavi.....

a napišem še eno cvetko? Ja - ona je želela, da dobi v hišo dve tamladi, ki bosta hodili v službo, skrbeli za familijo in čistili da se bo vse svetilo, ona pa bi igrala damo. Gospa že sedaj ne dela in vedno jamra da ni denarja. Zakaj pa ne dela je pa že druga zgodba - ker je namišljeni bolnik. Katera ženska danes pusti službo zaradi migrene ki jo napade enkrat na mesec?????

še ena cvetka? no pa dajmo: ona in njen mož sta bila "glavna v familiji". Otroci so prinesli domov cele plače, onadva pa sta z njihovim denarjem razpolagala!!!! in pol sta bla jezna, ker sta mislila, da bom še jaz dala svojo plačo, pa da bo ona upravljala z njo! Pa še jezna je bla, ker ji nisem pokazala svoje plačilne liste!!! Naj bi imela vse pod kontrolo. Ma ja!!! Pa ja....

a pol mogoče ona mene spoštuje, ker ne upošteva mojega načina življenja?

pa še nekaj glede besede "stara". A ste tiste ki pravite da vas to moti, pomislile tudi na to, da nas te "ta stare" tud ne imenujejo "snahe". Ampak imajo tudi svojo besedno zakladnico glede poimovanja "ta mladih"..... Jaz sem bila včasih zanjo tud vse kar je možno, samo človek ne!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.11.2006 14:57:01   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ
prinesli domov cele plače, onadva pa sta z njihovim denarjem razpolagala!

Tole mi je pa nekam znano.

In katere nacionalnosti je tvoja tašča (in tast)? Pa ne mi reči, da nisi že prej vedela. Da ti že prej čisto nihče ni čisto nič rekel. Samo preslišala si.
.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 30.11.2006 14:59:19 >

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.12.2006 8:24:15   
AKŠ
o tehnofil - nekaj sem vedela, ampak je bilo pa na začetku čisto drugače....so bili čisto drugačni do mene....pol k so videli, da gre pa zares, pol so se pa spremenili....(verjetno so mislili, da bom odšla tako kot sem prišla)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.12.2006 8:55:42   
iva01
Ni mi všeč da tasta in taščo nazivaš z starim in staro, sej moja tašča je tud čist mim, pa zlobna, zahrbtna, favšljiva, ampak vseen ji ne rečem stara, mi pa ni jasno zakaj bi se mogla odselit tašča, a ona živi v vaši hiši al kako, nisem čist razumela, najprej boste rešili problem če čim prej spokate, greste na svoje in se imate lepo še naprej.
Sej po eni strani te razumem ker tud jaz sem za mojo taščo vse prej sam človek ne, ampak vseen je potrebno pokazati mal razumevanja, sej men tud včasih film pokne, ampak vseen se ne spuščam tako nizko kot ona, srečna sem le da živim 200 km stran od nje, ker drugač bi tud jaz verjetno popi.....!
zdej pa moraš razumet da je ta otrok njen vnuk in se verjetno do njega obnašata še bolj zaščitniško zaradi tega ker ti nisi njegova prava mati, sej veš kako mnenje imajo stari ljudje o mačehah, spomni se pravljice o sneguljčici in njeni mami.
Svetujem ti sam da ohraniš mirne živce, se z svojim partnerjem zaradi tega ne kregaj, glavno je da vidva (vi trije) ostanete skupaj.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.12.2006 17:29:01   
tinica
Jaz samo pravi, da se resnično ni potrebno spuščati na takšen nivo, da zmerjaš ljudi, ker jih tako ali tako ne boš spremenil. Jaz se raje obrnem stran kot pa da razpravljam z ljudmi, ki mi niso všeč in pa, da bi jih še po vrhu zmerjala in žalila. Tako je če ti dajo streho nad glavo potem veliko kdo misli, da te lahko nadzoruje skoz, zato je najboljše, da si najdete svoje stanovanje, res da boste s tem imeli večje stroške ampak boste imeli mir.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.12.2006 19:31:28   
Katarina-5
ojla...v efektu jeze se pač marsikaj izreče in napiše (stara...)  ampak s tem se nikakor ne opravičujem, da sem tako napisala.
mi smo si več kot leto iskali stanivanje...pa je blo predrago, ali pa poceni in v nikakršnem stanju. nakar smo končno našli novo, dokaj ugodno stanovanje, ki pa je kar majhno. zato se je pač TAŠČA odločla, da ga vzame ona, mi pa ji počasi odplačujemo to stanovanje, ki je večje. zaj si je že nabaula kar nekaj opreme, tako da mislim, da bo v roku meseca dva spakirala tudi obleke...:))) 

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.12.2006 20:34:58   
čaki
tud jaz ko sm jezna rečem še kaj hujšga ko stara-ampak ne njej-sama s sabo se pogovarjam...
zdi se mi da mi je povsod za petami...lahko bo 3 ure sedela v kuhni, ko bom šla pa jaz na čik na balkon, bo prec letela s kuhinje v dnevno, sam da vid če sem šla....BLJAK...BLJAK... IN KO PRIDEM IZ TRGOVINE GRE ČIST ZMERI TAKRAT ČEZ DVORIŠČE DA VIDI....(parod črke) oh res sem se razpizdila..
zdaj bom dala mularijo spat in šla na čik-upam da me ne sliši

(odgovor članu Katarina-5)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.