crci06 -> RE: neckerman, za darilo? (29.11.2006 7:56:27)
|
vidim, da imaš še nekaj časa za razmišljanje in jaz bi definitivno mlademu parčku omenila mojo namero, pa naj se pomagajo odločit. Vsaj izbrat barvo ali podobno. Glede vozeka ali sobice pa se morata odločit kar vidve z mamo, ker jih najbolje poznate: odvisno, ali je darilo bolj za starša ali bolj za otroka. Če bosta tudi vidve vozičkali dojenčka in pazili tudi starejšega, vama bo verjetno bolj všeč vozek + polička za starejšega. Pa odvisno je tudi, kakšna sta starša: če se npr. bolj skromno oblačita, je pomoje skoraj smešno, da imata najboljši voziček.... Sobica je verjetno bolj darilo za otroka, samo ga zdaj še ne bosta dojela. Se mi pa zdi ta komplet iz neckermana, kot si ga opisala, premajhen. Za 2 otroka morata biti 2 posteljici.... Niti ne vem, če je najcenejši od vseh... mogoče še malo pobrskata. Sicer pa - gesta je zeloo lepa - jaz sem dobila voziček in sva bila zanj zelooo hvaležna. V bistvu sva ga kupila sama in ko sva ga pripeljala domov, sva bila "kregana" da je na spisku daril in zanj dobila gotovino v naslednjih 15 minutah... Je res po najinem okusu, če bi dobila "kar enega", pa magari tudi dragega, mi mogoče kdaj kaj ne bi bilo všeč (sploh v nosečnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) Srečno pri izbiri!
|
|
|
|