tasi81 -> RE: Nerazumevanje (28.11.2006 14:31:15)
|
Moj nasvet bi bil takšen. Življenje je vajino in če sta se odločila da bosta do konca življenja skupaj, se sama odločita kako ga bosta preživela. Sej ne rečem da morata zdej pa z glavo skozi zid, vsak nasvet ki je povedan dobronamerno velja pretehtati, ampak končna odločitev pa naj bo vajina. Kar se pa otroka tiče, če sta pripravljena nanj, ga imejta, ampak to morata najprej sama med sabo razčistiti. Samo premišljevati o tem da bi imel otroka je nekaj drugega kot odločiti se zanj. Vajina leta mislim da niso ovira, ker nista ne premlada ne prestara. Mogoče se ti bo kasneje kaj zakompliciralo glede službe, ampak se ne sekiraj. Če čisto realno pogledaš, če imaš otroka ko iščeš službo, se lahko kdo izgovarja na to, da boš pa zdej vsak drugi dan na bolniški in tko naprej. Če pa nimaš otroka je pa mogoče še večji problem, sem že nekajkrat zasledila na tem forumu, da obstajajo pogodbe v katerih podpišeš da neko določeno obdobje ne boš imel naraščaja. Pretehtaj kaj se bolj splača? Nič od tega, vse je odvisno od tega na kakšnega delodajalca naletiš. Še vsak je našel službo če je bila želja dovolj velika, in nisi preveč zbirčen. Jaz bi vama rekla da se ne ozirajta na okolico, ker se vsakdo prilagodi ko nastane določena situacija, tudi vajini bližnji bi bili dojenčka zelo veseli, verjemi. Koga pa majhna in nebogljena štručka nebi raznežila. Moje mnenje o tem.
|
|
|
|