RE: Ko mu ne prideš več do živega (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

dory -> RE: Ko mu ne prideš več do živega (29.11.2006 16:11:16)

Tud moj je bil tak...ni mu prebil,pa ce sem se jest zraven po tleh metala...dokler nisem v prvi vrsti pospravla pod svojo streho in dokler nisem bla tolk mocna, da sem svoje ultimate in meje tud resno zacela postavljat, seveda za ceno kazni,ce ni bilo tako...in ko  je tamal vidu,da se z mat ni za hecat, da misli resno, je odnehal...ce mu kdaj se pride na misel, ga samo primem in nesem...brez besed...in ce tega ne bi nardila, bi hodil po moji glavi in se dlje...je vredno? saj bi s tem naredila veliko slabsega njemu kot pa mojim zivcem...

kalbo -> RE: Ko mu ne prideš več do živega (30.11.2006 10:09:34)

Dopovedovanje ne pomaga, pa itak še ne razumejo dosti

No takšno mišljenje je prva napaka. Razumejo dosti več, kot si ti predstavljaš.

April -> RE: Ko mu ne prideš več do živega (30.11.2006 14:02:28)

še ne razumejo DOSTI. Nisem napisala, da nič.  Pa to tudi ni na mojem zeljniku zrastlo. Kolikor sem brala je tako majhnemu otroku "ne" čisto dovolj. Kakršnokoli pretirano razlaganje ne pomaga. Ko ima moj napade besa in trme me niti ne sliši, če mu kaj razlagam. Takrat mi je edino važbo, da se pomiri, da "pride k sebi". Pri mojem sinu pomaga edino to, da ga zamotim š čim. Ampak to v fazi ko je še pripravljen sodelovat. Če je pa res hudo, ga pa mal vodke strezni. AL pa ziza ima tudi včasih to vlogo, ampak to vem, da ni ravno ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V bistvu pa je meni važno takrat otroka pomirit, saj se najbrž ne počuti dobro, ko besni.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]