socilna pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

mufek -> socilna pomoč (28.11.2006 9:30:26)

Ali ste že dobili za ta mesec november nakazilo socialne pomoči? Namreč sama je še nisem, dobila sem pa že odločbo v kateri mi je socialna pomoč podaljšana.
lp

darjatimci -> RE: socilna pomoč (28.11.2006 10:51:19)

Pojasnilo je na strani CSD,odločbe,ki so vložene do 13 v mesecu,se izplačajo tekoči mesec,za tiste po 13 pa naslednji mesec,se pravi 6.12..

mufek -> RE: socilna pomoč (28.11.2006 11:55:37)

Veš mi ni bilo nič jasno, ker ponavadi je vse ok, ker vedno nesem do 20. v mesecu, sam zdej pa ni bilo moje svetovalke, jo je ena nadomeščala pa je izgleda mal založila, ker je odločba tudi komaj zdej prišla. Bom drugič raje svojo svetovalko počakala in njej oddala.
Sam zdej me pa zanima a pol dobim decembra dva nakazila, za nov. in dec.? Če slučajno kdo ve, se zahvaljujem za odg.

petraz -> RE: socilna pomoč (28.11.2006 12:07:16)

Kolikor vem je bilo nakazo že 20. novembra. Preveri na CSD, zakaj je še nisi dobila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

darjatimci -> RE: socilna pomoč (28.11.2006 13:33:46)

Ja mufek moralo bi biti tako,da bosta potem decembra dva nakazila,ampak preveriš lahko.Poznam osebo,ki ima isto situacijo kot ti in še tudi ni bilo nakazila.

Anonimen -> RE: socilna pomoč (28.11.2006 23:17:05)

Vseeno je, katera socialna delavka je sprejela tvojo vlogo za podaljšanje DSP. Bistvo je, kdaj si ti domov dobila odločbo (priporočeno s povratnico) in do katerega datuma je ta povratnica prispela nazaj na CSD. Tiste DSP, od katerih povratnica prispe nazaj na CSD do 13. v mesecu, so nakazane 21. v mesecu za tekoči mesec, tiste pa, ki prispejo do konca meseca, se nakažejo 6. v mesecu za pretekli mesec. Potem pa normalno 21. v mesecu za tekoči mesec. Torej res v tvojem primeru decembra dve nakazili. To bo pa tudi prišlo prav, a ne? December je drag mesec. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]