|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ena nova
28.11.2006 9:03:19   
manda_rina
Včlanila sem se zato, da nekomu končno povem, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki je nestrpna in čaka na DOBER dan, ko bo lahko opravila test in upa da bo pozitiven ter da bom v leto 2007 stopila kot user posted image . O načrtovanju nosečnosti je težko govoriti z znanci, sorodniki in s starši, ker prehitro pričakujejo preveč in nato postavljajo vprašanja, na katera ni hitrih in neučakanih odgovorov. Zato sem samo potrebovala družbo, ki je v istem položaju kot jaz in ki se trudi z bodočim očijem biti user posted image in user posted image . Se že bolje počutim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ena nova
28.11.2006 9:05:55   
Marogica
Dobrodošla med čvekami in da bi se ti želja čimprej uresničilauser posted image

p.s. Pa obilo zabave in jeklene živce ti priporočam...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2006 10:13:16   
lunca2
Dobrodošla med nami.
Želim, da vama čimprej uspe. Ko pa vama uspe pa le sporoči.
Držim pesti za vaju.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2006 10:18:35   
Anonimen
Dobrodošla!user posted image

Tukej nas je še dost takih tko da tem nikoli ne zmanjkauser posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2006 10:23:46   
Anonimen
user posted image dobrodošlauser posted image  ... v krogu nučakanih!!!

čim več cartanja, čim manj sekiranja in obremenjevanja in čim več pravih trenutkov!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 10:56:29   
majci23
zivjo! nas je kr vec takih, ki upamo da bomo 2007 user posted image !! cim vec cvekanja ti zelim:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 11:26:01   
bodoča
Dobrodošla, vedno pride prav kakšna nova čveka. Želim ti, da čimprej sporočiš lepo novico.

mojeustvarjanje

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 11:55:22   
ledenka
tudi jaz sem nova, ta mesec sva začela "delati" na user posted image  

kar ne vem, kaj pričakovati user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 12:04:59   
petraz
Dobrodošla med nas....  user posted image user posted image  Upam, da vama čimprej uspe......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2006 12:40:18   
manda_rina
fajn je bit med vami. Kako vse spodbujate. SUPER.user posted image Jaz moram priznati , da verjetno tako kot vse ostale, premišljujem o tem 24/7, da bi zanosila in ali bom naredila test ali bom prej na dan, ko bi mogla prit user posted image , ali bom bolj potrpežljiva in celo počakala na ginekologa... Skratka, vprašanj v moji glavi je MILIJON, odgovore bom pa dobila če bom potrpežljiva in kot je ena izmed vas rekla... z jeklenimi živci. Sploh si ne predstavljam, kako ne bi mislila na touser posted image . Sicer vsi pravijo, da je bolje, da ne premišljuješ ves čas o tem, ampak meni se to ne izzide.

Moj se zlahka odklopi. Mislim, da na to pomisli samo zvečer, preden greva spat. Je res, da mogoče k temu pripomore tudi, če si bolj zaposlen.

Zato pa, veselo na delo. Se mi vidi, da sem še popolna začetnica, kaj?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2006 14:01:19   
fragola99
Dobrodošla Mandarina, upam, da te bo štorklja hitro obiskala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2006 15:08:24   
andreja2000
user posted image Dobrodošlauser posted image
pa naj vama čim prej uspe zagledatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2006 15:13:40   
tonja
Dobrodošla!!!  

Bravo user posted image  za odločitev!!!

Pa ena user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2006 17:50:38   
mateja80
Pozdravljena manda_ rina!! Te čisto razumem. Midva se šele pripravljava na začetek pa se že sedaj komaj kdaj zberem. V petek sem vzela zadnjo KT, sedaj počakava kak mesec in potem v akcijo! Ful sem vesela!!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2006 7:01:27   
manda_rina
Ura je šele 7, pa sem že kuhalnik očistila, ampak ne samo očistila... toj bilo res temeljito delo. Vsak kotiček, vsaka luknjica. No, kakor se poznam je to znak da bom dobila obisk user posted image . Tako je vedno, da prej čistim kot nora in porabim pol ure samo za to, da očistim eno majčkeno stvar. Seveda še upam na najboljše t. j. user posted image , ampak, mislim da bo treba še naprej , vsaj še en mesec... kar pa tudi ni tako slabouser posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2006 11:12:38   
andreja2000
manda-rina
držim ti pesti,da tvoje user posted image  kljub intenzivnemu elanu za čiščenje ne bo.
Ta mesec teče moj 18 krog poizkušanja .user posted image  bi morala dobiti nekje po miklavžu ali tu nekje .Še vedno so mi ti dnevi negotovosti in čakanja nekako napeti.
Kar se pa tiče raznih znakov in predznakov,pa sem ugotovila,da je moja psiha tu zelo močna,saj imam  vedno 1000 in 1 znak,da semuser posted image ,pa se izkaže,da nisem.No,zadnja dva tri mesece sem se uspela v tej smeri malo skulirati,pa š vedno nič.

VSEM ČIM PREJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?