email (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

KIKI**** -> email (27.11.2006 17:30:07)

hy, punce,
mene pa zanima ker sem si aktivirala mail na email .si
pa sem pozabila geslo a lahko sploh kaj storim, na koga se obrnem, ker se niakor ne spomnim??? imam pa en dokaj pomemben mail pa ne morem do njega???

hvala,

GATA -> RE: email (27.11.2006 17:51:27)

kaj pa pod... pozabil sem geslo  ?

KIKI**** -> RE: email (27.11.2006 17:59:42)

gata saj grem pod pozabil sem geslo, ampak imajo zaščito in moraš naesti eno vprašanje in odgovor in sem dala ime svojih otrok, ter jih navedla, ampak ko sem nazadnje narobe vtipkala geslo so mi ga pa spremenili v neko čudno številko, mail pa sem zbrisala, in nimam več pojma kaj je zaena št.

...

GATA -> RE: email (27.11.2006 18:03:27)

če prav razumem so ti samo geslo spremenili (pač naključno generirana številka), sam vprašanje pa odgovor pa je ostalo ne?

Anonimen -> RE: email (27.11.2006 18:04:59)

Verjetno si prevečkrat vtipkala napačno geslo in te potem za določen čas(kakšno uro) blokirajo.
lahko pa si npr. v outlooku odpreš mail.. greš na nov račun potem vpišeš tvoj mail, ki ga imaš na emailu, potem vneseš podatke od emaila( ti piše pod pogosta vprašanja tam na levi strani od emaila). Samo jaz sem že pozabila a tam pri vnosu mail naslova tud hoče geslo al ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

KIKI**** -> RE: email (27.11.2006 18:09:28)

sej to imam ampak je na emialu poln nabiralnik in ga moramspraznit, zdej pa ne morem do mailov ki so na emailu...sej bom poizkusla nekakodobit, vse, hvala z avaš trud

GATA -> RE: email (27.11.2006 18:10:48)

lahko pa si npr. v outlooku odpreš mail.. greš na nov račun potem vpišeš tvoj mail, ki ga imaš na emailu, potem vneseš podatke od emaila( ti piše pod pogosta vprašanja tam na levi strani od emaila). Samo jaz sem že pozabila a tam pri vnosu mail naslova tud hoče geslo al ne

ja rabi se imeti geslo

Anonimen -> RE: email (27.11.2006 18:12:56)

Samo, če imaš to odprto v outlooku a ti potem ne hodijo sporočila samo tja in ne več v email[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Nixxon -> RE: email (4.12.2006 8:44:04)

Če nimaš kakih res pomembnih mailov tam, bi jaz na tvojem mestu ustvaril nov poštni naslov, po možnosti na Gmailu, ker tale email.si je s svojimi 10MB placa za eno uporabniško ime že več kot predpotopen.

Stran: [1]